Zdravím všechny příznivce jedné stopy! Právě jsem se stal červstvým majitelem Hondy Integra 750, r.v. 2014. Zatím jen cesta z Prahy, cca 100 km a spokojenost velká. Pravdou je, že toho už vzhledem k ročnímu období a počasí moc nenajezdím, ale o to víc se budu těšit na jaro. Využívám této příležitosti a dovolím si vás požádat o radu.
Mám v ůmyslu pořídit na Integru nástavce na stupačky spolujezdce "Dzell CNC Footrest Kit for HONDA INTEGRA" pro lepší a vzpřímenou polohu řidiče. Zejména proto, že mám obavy, aby mně po delší jízdě nebolela záda. O tomto doplňku jste zde již diskutovali někdy v polovině roku 2017 (str. 26). Snažil jsem se prostřednictvím vyhledávačů najít nějaký obchod ve kterém by se předmětné nástavce daly zakoupit, ale zatím jsem neuspěl. Připadá mi to, že se to již nenabízí (Integra zase není až tak rozšířený stroj), nebo neumím hledat
Můžete mi, prosím vás, poradit zda je ještě v současné době někde možno uvedené nástavce zakoupit, tedy zda existuje nějaký prověřený způsob jak se k těmto nástavcům dostat. Mám na mysli ověřený a prověřený obchod.
Budu rád za každou odpověď. Díky Petr