Zdravím ve spolek všechny skútraře.
Tak i já po 3 letech jsem zase pořídil nějaký ten jednostopý stroj. Po dlouhém rozhodování mezi B250 a B400, to nakonec vyhrál SW600 a ikdyž zatím byla jenom jedna zkušební jízda, zatím spokojenost i se svojí výškou 197cm, se na něj krásně naskládám bez sebemenšího problému. Teď stojí odstrojen na dvoře a dostává veškerý servis - komplet brzdy, všechny kapaliny, filtry a v neposlední řadě, změna kabátu ze stříbrné na modrou
Akorád to počasí bohužel moc nepřeje a času je taky po skromnu, takže se snažím jak jen to jde, aby byl co nejdřívé hotov a mohl jsem vyrazit na silnice
Doufám, že mě SW600 nezklame a řekl bych, že určitě ne a mých 90kg + přítelkyně se svými 55kg mu žádný problém dělat nebude
Jinak něco malinko k mému stroji - Je to r.v. 2001, má necelých 30000km, bylo vidět, že minulý majitel se o něj moc nestaral a jak se říká, byl pouze uživatel, takže z tohoto důvodu, dostane pořádné ošetření, aby mu to slušelo fešákovi
To by bylo z kraje něco málo o mě jako o novém skútraři a doufám, že se brzy s někým z Vás na silnici potkám
Jinak bych potom nahodil nějaký foto, aby jste mohli zkritizovat můj výtvor ( paskvil
).
Přeji hodně najetých kilometrů kolegové