Nazdar, kamarádi!
Nikdo nic nepíše, nikdo neradí, nikdo nic neřeší tak předpokládám, že všichni máte stroje ve stavu 1A!
Protože jsem se rozhodl vyměnit řemen variátoru, filtry a bůhvíco ještě, samozřejmě jsem sháněl nejlepší ceny a nejlepší kvalitu. Jenže kde koupit, když všichni mají nejlepší a všichni mají nejlevnější?
Hledal jsem tedy všude možně i nemožně a ejhle, našel jsem! Je to obchod s ORIGINÁLNÍMI náhradními díly v Řecku Makina and Parts!
Koupil jsem zde řemen a vzduchový filtr. Zatím tedy na zkoušku a pro začátek, protože všichni víme, jak to v Řecku vypadá. Říkal jsem si, když to nevyjde tak ať to moc nebolí.
3.12.2012 dopoledne jsem zboží objednal a 7.12.2012 jsem měl ve schránce oznámení, že balík mám na poště!!!! Doba od objednání do dodání na trase dlouhé, co já vím, 2000 km tedy trvala pouhé 4 dny!
Jistě že jsem pádil na poštu jak blázen a natěšený a zároveň se strachem, co v balíku bude jsem to otevřel. Uvnitř (světe div se) byl originál řemen a originál vzduchový filtr na SW přímo od HONDA Japan! Cena za řemen je 79,90 € a cena za filtr 33,90 €, poštovné mě vyšlo cca na 500,- Kč. Pro porovnání originál řemen u našeho nejmenovaného obchodu, který dodává originál díly na český trh stojí při objednání do 30 dnů 3915,- Kč a při objednání do 6 prac. dnů 4794,- Kč! Přepočítat eura si dokážete každý sám, abyste zjistili, že jen řemen mě vyšel cca o 2000,- Kč levněji.
Aby mi i nevěřící "Tomášové" věřili přidávám fotky zboží, které mi přišlo.
PC100073.JPG
PC100075.JPG
Jedná se o tento obchod:
http://makinaparts.com/ kde se stačí jednoduše zaregistrovat, mít PayPal účet a můžete nakupovat bez dalšího doplácení DPH a jakéhokoliv cla, protože je to nákup v rámci EU!!!
Přeji všem pěkný den a když budete chtít někdo konkrétněji poradit, zavolejte nebo napište do mailu. S pozdravem ezachyl!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.