Znamená to výměnu řemene po 24 tis km. Manuály jsou na motorkářích.
Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk
janon píše:Pary46: Pochybuji velice, ze 2001 mela ABS. Pocitej, ze starsi rocniky byly zravejsi, Pri dalnicnim presunu pry nebyl problem jet za 7-8l Novejsi rocniky s lambdou uz neprelezou 5,7l Jezdim dlouhodobe za 4,6l Na krev max 5,7.
puffybodie píše:Zatím jsem se prolouskal zde 70 stranami. Předevčírem jsem byl zkoušet FJS 400 rv. 2006. Svezeni super, vzhled pěkný, místa dost na mou vysokou postavu a to operka nebyla ještě vzadu, ulozne prostory super, perovani pohodlne a zehlici nerovnosti pekne (holt 20 let rozdíl oproti memu současnému stroji ), zatah motoru moc hezky do stovky i když to je jen 400, ale to je stejne oblast kde se pohybuji. Váha třeba na kruhácích mi přišlo ze docela poznat jde pri preklapeni, takový divnejsi pocit a taky strach o plasty, kmitající pustene riditka okolo 50 - 60 to jsem po cteni že nejak cekal, ale co jsem naprosto necekal byl naprostý RACHOT od originálního plexi. To můj nahac je oazou klidu a bezvetri proti tomu a to same naše PCX se středním plexi. Jezdit s tim třeba hodinu, tak jdu asi k psychiatrovi Nevím jestli tobtreba nemůže byt i helmou, integralka, nebo to fakt tak ma dělat, ale je to opravdu nepříjemné a zrovna v rychlostech po městě okolo 50 kde jsem nejčastěji
mars píše:Zdravím pánové,měnil jsem na svém silvru r.v. 2007 s abs brzdové destičky a brzdovou kapalinu v předu i vzadu.Brzdy brzdí pěkně, páčky jsou tvrdé,ale destičky drhnou o kotouče a to tak,že po roztočení kola ve vzduchu se po půl otáčce zastaví.Na destičkách mám najeto 400km a ještě si nesedly,zkoušel jsem vše co jsem kde vyčetl.Pístky vyčištěné-chodí krásně,plovoucí brzdiče chodí krásně,destičky SBS sintrované trošku jsem srazil hrany- ve třmenech nikde nedrhnou,zkoušel jsem sundat plíšky z destiček-bez výsledku,vrátil jsem je zpět.Při výměně kapaliny několikrát už odvzdušňoval.Už mne nic nenapadá,nechci si odrovnat destičky i kotouče.Neměl jste někdo podobný problém?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků