HALU> jojo, to mam presne na mysli. Tesne po rozjezdu (az je plne sepnuta spojka) dat plnej knedlik. Ja tocim tak 4600 otacek a tak je zrychleni takovy vlazny. Zrejme uz jsou vymeneny valecky za doktora Pullyho... Ja zatim remen menit nebudu, nema zadny viditelny poskozeni, ani neni nepravidene vytahanej. Maximalne vymenim kontrastni pruzinu.
Jinak neda mi to se nepodelit o zkusenost s firmou wemoto.cz. Objednal jsem si u nich a dostal jsem baterku Nitro, ktera podle vsech ruznych webu je mozna umistit i do polohy lezmo. Nicmene na baterce kdyz prisla bylo napsano, ze je pouze pro svislou polohu! Dostalo se mi ujisteni od distributora i prodejce, ze je to jen chyba potisku v jedne serii, nicmene chtel jsem zbozi vratit. Wemoto na vlastni naklady (!) okamzite nabidlo vymenu za jine zbozi nebo penize. Zvolil jsem penize, druhy den prijel kuryr, baterku v puvodnim obalu vyzvednul, ja dostal za den potvrzeni, ze baterka dorazila prodejci a penize mi byly poslany na ucet (vcetne postovneho!). Po celou dobu vyborna komunikace s prodejcem Wemoto. Takze z tohoto pohledu vrele doporucuji