HALU> tak to jestli je SW nejhezci nebo ne, o tom bych polemizoval. Podle meho nazoru vypada jako plastove UFO
Jinak vcera jizda v desti supr, sice mi kape z helmy dolu na gate a turbulence viri kapky trochu na zada, ale jinak jsem byl uplne suchej. Sice jsem prijel domu a mel jsem na gatich rez rezavym nozem, protoze v Kuncicich je tak hladkej asfalt, ze i v rychlosti 40kmh pri prime jizde a s jemnym plynem se mi skutr rozvlnil - asi jako kdybych jel na skle nebo na lede
Maly kola maji malej gyroskopickej efekt, s motorkou to sice klouzalo taky jak svine, ale diky vetsim kolum to lip drzelo smer. Zase jsem sedel vys, takze sance, ze mi to ujede byla vetsi. Musim se zkusit obratit na SUS, protoze tohle je pro ridice jednostopych vozidel o zivot...
Jo a koukal jsem na dily v tom Italsku. Nekdo tu zminil vzperu sedla - na partsdepot je asi za 1350. V Italii v prepoctu za asi 1170:
http://www.bricomoto.it/skmoto.asp?m=S& ... 77&app=100 Remen za 91 neorigo a 104Eur origo. Atd. Doufam, ze tam bracha nekdy letos pojede, aby mi udelal nakup