od Energy » 18 črc 2014, 14:30
Tak jsem včera přemluvil manželku, aby se se mnou jela poprvé projet coby baťůžek. Naposled se mnou jezdila před šesti lety, než se narodil první capart, tehdy jsme měli ještě Kawu ZZ-R 1100. Myslel jsem si, jak si na Wingu nebude rochnit, navíc jsem jel jak v bavlnce, ale chyba lávky. Po cca. 30 kilometrech přišla vehementní žádost o zastavení a když jsem si jí pak ptal na dojmy z jízdy, kulantně řečeno se jí to moc nelíbilo. Dokonce i mluvila sprostě, což obvykle nečiní, takže jsem usoudil, že to neříká jen tak z legrace. Každopádně tvrdila, že Kawa byla pro ni jako pro spolujezdce mnohem pohodlnější, z SW že je naklepaná jak řízek a blbě se jí sedí. Nastavil jsem menší stupeň tvrdosti zadních tlumičů a pro zpáteční cestu vybral trochu lepší silnice, tak si pak už tak nestěžovala, ale rozhodně prý, pokud se mnou má jezdit, chce opěrku. Tu mám na kufru, ale ten zase nechci tahat na každou krátkou vyjížďku. Tak se ptám zkušenějších - 1) existuje na SW nějaká opěrka pro spolujezdce a 2) jak vidí jízdu na SW vaše baťůžky?
Pavel