Tak jsem dnes ujel prvnich 130km na Silvousovi. Musim se priznat, ze prvni dojmy jsou spis rozpacity. Motor neni spatnej, zrychleni do 100kmh taky ne, pak je to uz takovy vlaznejsi (ale pozor, asi jsem zmlsanej ze 4valcovyho devitikila). Proti silnymu vetru jsem ho rozhoupal pres 160kmh, ale to je masochizmus. Co je nad 120kmh nesnesitelny, to jsou turbulence za priplatkovym velkym stitem Honda. Pokud jsem jel primo proti vetru, tak to slo, ale jakmile foukalo z boku, tak jsem si musel drzet helmu
Navic jsem zjistil, ze se na skutr sotva vejdu a natazeny nohy muzu mit jen tehdy, pokud se kolenama opru o plasty. Musel bych asi vyndat zadni operku, aby se mych standardnich 192cm poskladalo do prijatelny polohy.
Jinak jsem natankoval plnou nadrz a po 130ti kilometrech (za 1 hodinu a 20 minut) je pulka nadrze pryc. Takze svizny tempo znamena tak 6 litru, ale s tim jsem pocital. Do prostoru pod sedlem se toho vejde hodne, ale sklapeci integralku musim trochu otacet, aby jsem zavrel sedlo.
Tak uvidime, budto si zvyknu a par let s SW vydrzim nebo pujde do sveta a koupim neco vhodnejsiho mym rozmerum, coz ale u skutru nebude splnitelny...