od Sibi » 26 bře 2014, 17:00
Děkuji všem za rady. Konečně jsem dočetl celé vlákno. Vzal jsem to pěkně od začátku a našel spoustu užitečných informací. SW jsem koupil od kolegy z práce. Je to člověk, co se o to dobře staral a dával tomu co je potřeba, ale chtěl zkusit velkou motorku, tak potřeboval rychle prodat. Jsou tam skoro nové pneu, nové brzdové destičky, nová brzdovka a spousta dalšího. Řemen a válečky mají najeto 2000km. Vše funguje parádně. Pouze plasty jsou horší. Asi budu muset dokoupit přední blatník. Je dost prasácky slepenej. Jinak mi zarazil volnoběh. Mám tam skoro 1500 a to mi přijde hodně. Kolik máte a dá se to nějak poštelovat? Jinak ruční brzda nebrzdí. Obložení je v pořádku, ale jenom lehce přibržďuje. Musím najít nějaký štelování. Vzpěru sedla pošlu na repasi a opěrku asi vyřeším jak jsem objevil někde tady tím otočením držáků a posunutím víš. Ještě přemýšlím, jestli vyrobit deflektor a nechat stávající plexi, nebo koupit to stavitelné. Cena říká deflektor, ale zase bych chtěl i ochranu rukou a to je pro to stavitelné. Ikdyž někde jsem viděl i deflektory na ruce. Pokud by měl někdo servisní manuál ideálně v CZ nebo AJ tak bych byl moc vděčný za odkaz na stažení.
Bylo - Piaggio Hexagon 250 (super obratná, ale špatná ochrana před deštěm), Piaggio X9 500 - původně ideální stroj, ale pak přišla nabídka na SW600 a výkonu se nedalo odolat