Ahoj,jo já souhlasím že je to dobrá rada.Už jsem to i rozebral a zjistil jsem že jsou tam válečky 18 gramů.Tuner psal něco o 26gramech a tuhle gramáž mají napsanou i v náhradě na scootlandu.Jenomže tahle gramáž je psaná pro silwer winga 600,ale já mám 400.Zkoušel jsem kontaktovat jednoho prodejce co prodává celý variátor právě z ročníku co mám já a on mi řekl že ty válečky co tam jsou mají 23 gramů a myslí si že jsou to ještě ty originální.Ale 100% to říct taky nemůže.Jde o to že bych potřeboval vědět kolik váží ty originály.Kamarád se byl za mě zeptat u nás v Hondě servise,ale stále tam není kvůli sezoní práci servisman a ten prodavač co mu našel ten díl v počítači řekl že tam váha není napsaná a prý nebyla,protože mu ukazoval i monitor kde to bylo vypsané.
Zkoušel jsem kontaktovat i ty servisy co se mi ozvaly na ten dotaz ohledně co by to mohlo být,ale už se na tuhle otázku neozvaly a je právě problém že prostě nemám vůbec představu kde bych mohl zjistit kolik váží válečky na FSJ 400 rok 2006.
Asi se fakt hecnu a koupím ty originály.Ale za ty dám 1800 a to se mi moc nechce.Kdyby se daly někde sehnat levnějc,ale nevím kde.Ta vada je navíc jen estetická a nemá vliv na jízdní vlastnosti,ale hodlám to prodat a problém je ten že těžko někomu vysvětlím že se jedná jen o závadu toho že jsou tam neoriginální válečky s jinou váhou,byť mám fakturu od vyměny řemene i válečků.
Každopádně díky za nabídku a ochotu.