guttata píše:Trnkas: Ten za 49 je můj bývalej. Minulý týden jsem jim ho tam nechal. To co tam píšou je pravda, protože to zkopírovali z mého inzerátu. Lidi tady ho celkem znají, tak snad ti o něm něco řeknou. Mě bys nevěřil. Ale kdybych ho nedal protiúčtem, nikdy by za tyhle prachy nebyl k mání. Tolik ode mne...
Slavek-xxx píše:guttata> ja jsem si rikal, ze musel jit protiuctem, protoze jsi za ni chtel o vic nez 10 k vic. Ja jsem koupil za podobnou cenu ojetejsi dovoz.
Koukal jsem, ze jsi nedavno delal vymenu valecku, remenu a dalsiho materialu. Kupoval jsi originalni dily z Hondy? Muzes dat nastrel, co kolik stalo (sice si muzu zajit do Hondy a nechat si to vyjet, ale od uzivatele je to lepsi).
A jeste 2 dotazy k SW:
1) v koncovym prevodu muze byt normalni motorovy olej (tusim API SG nebo tak nejak). Takze Motul 5100 muzu dat jak do motoru, tak do koncaku, right?
2) je remen stejnej na SW400 a 600 nebo ne? Nemuzu najit cisla dilu na SW400, ale podle fishu se variator lisi v nejmene v jednom dilu.
Diky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků