Dnes jsem se trochu věnoval Wingovi .
Prvně jsem instaloval novou vzpěru sedla , kterou jsem včera za 169 Kč objevil v BAUHAUSU . Je to na dveře nábytku a rozměrově mě dost připomínala tu z Winga , tak jsem ji vzal .
Stačí oddělat ty plastový klouby a na tyčku našroubovat prodlužovací matici a přidělat viglík na navlečení na kolík u sedla .
A pěkně drží .
Viz foto.
Pak jsem si zapojil výstražný blinkry . Stačí k tomu dvoupólovej vypínač , nějaká krabička a cca 20 cm trojlinky . Já použil ještě na vypínač "kondom" proti vniknutí vody .
Sundat levou část plastu pod řidítkama , ze svazku vedoucího ze združenýho přepínače vyndat šedej , oranžovej a světle modrej drát . Šedej je přívod , ten spojíme s oběma konektory na vypínači . Oranžovej je na levý blinkry , ten spojíme s jedním vývodem na vypínači . Světle modrej je na pravý blinkry . Ten spojíme s druhým vývodem vypínače . Dvoupólovej vypínač proto aby jsme nemuseli používat diody . Já použil 7 Ampérovej , to bohatě stačí .
Namontoval jsem to tak jak to je , abych to měl na palec , když chci bliknout a poděkovat za umožnění předjetí .
A taky jsem uřízl turistický plexi a udělal deflektor . Ale o tom , včetně foto ve vlákně o deflektoru .
http://www.skutrforum.cz/viewtopic.php?f=12&t=786&p=218480#p218480