od dany01 » 05 úno 2013, 12:58
zdravím Vás, chcem sa podeliť o prvý kontakt s Forzou - teraz som sa vratil z predajne Hondy, prišiel im 1 ks Forzy ako prezentačka v bielej farbe, moje postrehy:
- sedenie - dovolím si povedať , že má lepšie urobené sedlo ako o triedu väčšie SW-T 400, 600 a to sw-t má super posed aj ked o niečo viac priestoru dopredu na sw-t, - je tam vidieť 5cm rázvoru
- nohy sa daju vyložiť na šikmé plôšky v predu, aj natiahnuť a nestretajú sa kolená s riaditkami
-predok a zadok stvárnený približne ako sw-t , vidieť , že tam bola inšpirácia, šírka prednej a zadnej časti približne ako sw-t
-priestor pod sedlom- velmi dlhý, ale dost plytký - tak ledva na jednu sklápačku , ak vôbec, Jet-ka tam určite vojde
-palubka - ako v aute, rozvrhnutá ako na sw-t akurat iný dozajnu budíkov
-pačil sa mi dosť nízky posed , je nižší ako sw-t
-aby som len nechválil - je tam jedna chyba ale riešitelná výmenou - plexi je uplne "papundeklové"- predpokladám, že je len dovtedy kým nepríde nové zo zasielkového obchodu....
Som zvedavý na jazdu , ked sa oteplí- honda bude robiť prezentačku nových modelov kde patrí aj Forza
ku x-max: cau forester, chlapci nehnevajte sa ale X-max sa čo do posedu , krytia, možnostou natiahnutia nôh neda s Forzou ani len naznakom porovnať - teda pri mojej výške 182 cm (pre menšie postavy ako forester je to samozrejme v pohode - teraz myslím mne podobných)
Sám som pozeral po x-maxe ,aj som zohnal za dobrú cenu, bol som aj vyskušať ale nebolo to dobré, sedel som velmi vysoko, nohy som nemal kam dať, samozrejme aj x-max ma niečo do seba ale menšie postavy.
... toď tolko môj nazor... a teraz sa do mňa pustite....