Forza toho má s SH300 společného zřejmě více. Vč. samotného motoru. Jinak s tou spotřebou
Já zajíždím(jsem na prvních 400km), spotřebu, kterou to na mě pořád ukazuje z přístrojovky, mám na hranici 3.5L Podle tvého scénáře bych se mohl po zajetí dostat klidně i na 3 litry nebo i pod. S SH300 to šlo
Bylo tedy jiné užší konstrukce, velká úžší kola, lehčí cca o 30kg. Tak uvidíme
Jinak já mám z výroby Dunlop ScootSmart a obecně to jsou spec.pneu na naše plastové miláčky. Na suchu drží pěkně (vyzkoušeno i na okruhu v Sosonové = k okraji tam zbyl cca 1-2mm
). Na stejných pneu jezdí i jedno FJS600SW co znám. Projeté Alpy, atd. v suchu v dešti a většinou ve dvou. Nájezd do teď cca 8tKm a vzorek je tak na polovině. A to co píšeš o tech deskách
Buď používáš jen levou páčku(má to i pravou, přední
) nebo jezdíš hroznou "kudlu..."
A ty "odskoky" jak píšeš = buď máš podhuštěno nebo nastaveno moc měkké pérování. Já jezdím na max. úroveň tedy na nejtvrdší. Rozdíl v komfortu sotva poznatelný, ale do zatáček je to jistější, lépe drží stopu. Pneu se pak neoskáče tolik resp. vůbec.
20150531_183801.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Standa Mlejnek, t.: 604 787 309,
mlejneks@atlas.czŽiví mě toto:
http://www.fitham.czHeslo: pořád se učím !
Ex: Piaggio X9 250, FJS600SW, Honda SH300i, Suzuki Burgman AN650 K9, NC750X, Vision 110(2014), NSSForza 300, CB125F, ...