padre007 píše:Jinak jen dám dodatek moji dovolené na moto s mojí a plným vybavením. Najeto 3600 km okolo a přes Alpy
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
Ani jsem strach neměl. Měl jsem tohle i na forze 300 a jediné co jsem za dva roky zjistil, byl problém s větší váhou a na kufru u místa vyvrtani se objevila prasklinka. Takže teď si hlídám hlavně váhu a co se týká přivázání báglu na kufr, tak to mám okolo zahrádky a poté ještě kolem celého kufru. Nelítám nějak rychle, skútr když mi tam sedí batůžek, tak není ani velký nápor na kufrLubon píše:Neměl jsi strach že ten horní pytel (na zahrádce?) ti neurve víko nebo snad celý kufr ?
Před odjezdem jsem se díval na tlak a byl podle manuálu a nic jsem s ním nedělal. Po dovolené jsem ani nenašel, že by a pneu měly více sjetý střed, spíše jsou více chytnuté kraje (záseky)Ferdiik píše:padre007 píše:Jinak jen dám dodatek moji dovolené na moto s mojí a plným vybavením. Najeto 3600 km okolo a přes Alpy
Ahoj. Nakolik foukáš přední a zadní při takové zátěži? Dík
padre007 píše:Jinak jen dám dodatek moji dovolené na moto s mojí a plným vybavením. Najeto 3600 km okolo a přes Alpy
Je pravda, že bych to měl pro zajímavost zvážit, ale na rovinu vím, že to bylo dost. Vezu sebou v kufru i jídlo takže na zadku je dost váhy. Jedině co je plus, tak že manželka neváží tolik, takže se to nakonec nějak srovná s maximálním zatížením. Jinak jsem v Itálii, Slovinsku a Rakousku tomu v zatáčkách docela dával, takže na okraje pneu byl docela náporvalsidalxam píše:no však práve pri prehustených žere stred a pri podhustených kraje. Takže ked žralo viac kraje asi tam bolo treba kus fuknúť.
Len tak pre zaujímavosť, máš zhruba zvážené kolko tá tvoja chudák mulica viezla kíl ?
padre007 píše:valsidalxam píše:. Vezu sebou v kufru i jídlo takže na zadku je dost váhy.
padre007 píše:Bohužel, tak tam je spolujezdec
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků