hstanislav píše:Teď o víkendu jsem si Forzu půjčil od Klokočky, najeto cca 550 km.
Sice v podstatě stále v dešti, ale i tak se mi potvrdilo, že to není vůbec špatná kombinace. Ano na režim RAIN a STANDARD to opravdu nepodřazuje tak jak by bylo potřeba, na sport už je to v pohodě, nebo si lze nastavit USER podle potřeby. A navíc stále je tady možnost podřazení tlačítkem a je to pak i docela zábava.
Četl jsem dost názorů, že oproti variátoru je to "nervózní" a že do města to není úplně ono. Ale nic dramatického se nedělo, když jsem v pátek jel od Klokočky, průtrž mračen, okruh v podstatě stál, a jelikož jsem na tom jel poprvé a bylo to navíc půjčené, tak jsem jel s provozem (spíše stál).
A po chvilce úplně v pohodě, žádný velký rozdíl oproti variátoru jsem nepociťoval.
Ale na co bych se rád zeptal majitelů, je jak se cítí po delší jízdě ?
Já mám 192 cm, a po pátečních cca 320 kilometrech, jsem už nevěděl jak si sednou a jak si dát nohy. Včera mi jeden pán z Prahy Forzu nabízel (mám inzerát na koupi), a důvodem prodeje bylo to že po delší jízdě ho hrozně bolí záda. Tak nevím.
Díky za případné odpovědi.
Já mám 178 cm. Se zády problém není. Ale je fakt, že cca po 100 km trochu cítím zadek, zastavím na benzince, protáhnu se a je to zase ok. Když to porovnám se ženiným Peugeotem Speedfight 4, kterého sem si před Forzou občas půjčil, tam sem po 50 km vyloženě trpěl. Ale třeba mám jen nestandartní prdel