30 čer 2022, 11:19
hstanislav píše:Teď o víkendu jsem si Forzu půjčil od Klokočky, najeto cca 550 km.
Sice v podstatě stále v dešti, ale i tak se mi potvrdilo, že to není vůbec špatná kombinace. Ano na režim RAIN a STANDARD to opravdu nepodřazuje tak jak by bylo potřeba, na sport už je to v pohodě, nebo si lze nastavit USER podle potřeby. A navíc stále je tady možnost podřazení tlačítkem a je to pak i docela zábava.
Četl jsem dost názorů, že oproti variátoru je to "nervózní" a že do města to není úplně ono. Ale nic dramatického se nedělo, když jsem v pátek jel od Klokočky, průtrž mračen, okruh v podstatě stál, a jelikož jsem na tom jel poprvé a bylo to navíc půjčené, tak jsem jel s provozem (spíše stál).
A po chvilce úplně v pohodě, žádný velký rozdíl oproti variátoru jsem nepociťoval.
Ale na co bych se rád zeptal majitelů, je jak se cítí po delší jízdě ?
Já mám 192 cm, a po pátečních cca 320 kilometrech, jsem už nevěděl jak si sednou a jak si dát nohy. Včera mi jeden pán z Prahy Forzu nabízel (mám inzerát na koupi), a důvodem prodeje bylo to že po delší jízdě ho hrozně bolí záda. Tak nevím.
Díky za případné odpovědi.
30 čer 2022, 11:36
hstanislav píše:Teď o víkendu jsem si Forzu půjčil od Klokočky, najeto cca 550 km. ... po pátečních cca 320 kilometrech, jsem už nevěděl jak si sednou a jak si dát nohy. Včera mi jeden pán z Prahy Forzu nabízel (mám inzerát na koupi), a důvodem prodeje bylo to že po delší jízdě ho hrozně bolí záda. Tak nevím. ...
30 čer 2022, 12:01
30 čer 2022, 14:22
30 čer 2022, 14:57
hstanislav píše:Teď o víkendu jsem si Forzu půjčil od Klokočky, najeto cca 550 km.
Sice v podstatě stále v dešti, ale i tak se mi potvrdilo, že to není vůbec špatná kombinace. Ano na režim RAIN a STANDARD to opravdu nepodřazuje tak jak by bylo potřeba, na sport už je to v pohodě, nebo si lze nastavit USER podle potřeby. A navíc stále je tady možnost podřazení tlačítkem a je to pak i docela zábava.
Četl jsem dost názorů, že oproti variátoru je to "nervózní" a že do města to není úplně ono. Ale nic dramatického se nedělo, když jsem v pátek jel od Klokočky, průtrž mračen, okruh v podstatě stál, a jelikož jsem na tom jel poprvé a bylo to navíc půjčené, tak jsem jel s provozem (spíše stál).
A po chvilce úplně v pohodě, žádný velký rozdíl oproti variátoru jsem nepociťoval.
Ale na co bych se rád zeptal majitelů, je jak se cítí po delší jízdě ?
Já mám 192 cm, a po pátečních cca 320 kilometrech, jsem už nevěděl jak si sednou a jak si dát nohy. Včera mi jeden pán z Prahy Forzu nabízel (mám inzerát na koupi), a důvodem prodeje bylo to, že po delší jízdě ho hrozně bolí záda. Tak nevím.
Díky za případné odpovědi.
30 čer 2022, 15:56
HonzaR píše:Já myslel u té Forzy. Tam je to na klemech, stejně, jako X-ADV a Integra.
01 črc 2022, 11:20
06 črc 2022, 19:48
26 črc 2022, 08:12
26 črc 2022, 08:20
Velká gratulace, snad budeš spokojen jako já, už načínám šestou tisícovku kmhstanislav píše:Tak jsem se konečně rozhoupal a Forza je doma.
26 črc 2022, 09:51
26 črc 2022, 09:58
26 črc 2022, 11:36
26 črc 2022, 12:00
26 črc 2022, 12:45