od futy » 05 čer 2022, 22:16
Pozdravujem, F750 má za sebou 1vú garančku, domontovaný zadný origo box+ vyhrievané hefty (už otestované, Donovaly 9-10°C). Celkový nájazd 2700km a spotreba podľa tankovania 3,3L,palubák ukazuje 3,5. Jazdené cca 600km son60kg batôžkom. Jazdím väčšinu v štandard režime a keď treba podradím si manuálne, ak prídu kopce volím šport a ide naparádu. Retiazku som mazal a čistil od kúpy dnes 3tí krát, včera som pobehal po riadnom lejaku, pred cestou domov bola prietrž (v rezime Rain to bolo celkom ok). DCT sa mi zdá radí jemnejšie. Už ma dobehol aj hmyz, ktorý sa dostāva pod čelné plexy, ale som zvyknutý na čisté auto, bicykel, tak pri tom už pošúcham aj forzu, hlavne po tom lejaku bola jak hnoj. Na manipuláciu s 235kg si zvykám (mám 81kg) a dá sa aj v kolónach medzi autami, až na tie trčiace späťáky ala tikadlá, treba opatrnejšie ako pri f300. Jediný problém, ktorý som zaznamenal po servise je, že niekedy po rannom prvom štarte motor zhasne, prípadne zakolíšu otáčky, ďalší štart je bez problému, za tepla prípadne po hodine alebo ďalších jazdách cez deň bez problému. Nie je to stále, tak som servis nekontaktoval. Tankujem len 100oktán. Motor inak ide bez problému. Pred garančkou som tento problém nemal. Má niekto obdobný problém, lebo normálne to asi nebude.