M1r3k_cz píše:Zdravím vespolek. Tak jsem po dlouhé době opět tady, zatím pro sbírání informací. Chci doplnit komínovou motorku něčím, co mi umožní i delší (a dlouhé) cesty. No a jak se mi salámovou metodou postupně zvedala částka za vhodné stroje, tak se tam najednou skoro vejde i Forza 750, tak přemýšlím, jestli se nevrátit k Forze (Před pár lety jsem začínal na Forze 125, pak řidičák A a už to jelo ). Dnes jsem Forzu 750 viděl naživo - bohužel zkušební jízda není reálná, skoro nikde jí už nemají ani skladem. A musím říct, že je naživo hodně dobrá. Jen z posedu na místě jsem měl dojem, že tu motorku dělali přesně pro mojí postavu (186cm). Váha není znát, manipulace je úplně v pohodě. Tak teď mi hlodá červík, jestli tu raketu za motorku mám opravdu dát. Je pravda, že i tehdy cena nové 125 se mi zdála vysoká, ale po zakoupení jsem nelitoval ani koruny, ale teď jsme přeci jen zase v jiných řádech. Tak přemýšlím, jestli do toho jít (moc skladem jich už není, tak buď rozhodnutí celkem brzy, nebo na to pak budu mít celou zimu .
Kdo jí zatím máte prosím, čím byste od ní odrazovali? (já vím, netypická otázka, ale přeci se nenechám ještě víc pokoušet v tom jí běžet hned koupit .
A kdo rozumíte marketingu a ekonomice ... je šance, že třeba na jaře bude cenově zajímavější, protože se už budou muset dealeři předhánět o zákazníka, nebo ani ne, protože může zase cena skočit inflací a já nevím čím ještě?
M1r3k_cz píše:A kdo rozumíte marketingu a ekonomice ... je šance, že třeba na jaře bude cenově zajímavější, protože se už budou muset dealeři předhánět o zákazníka, nebo ani ne, protože může zase cena skočit inflací a já nevím čím ještě?
forester píše:M1r3k_cz píše:Kufre na takejto motorke budú potrebné, je to predsa cesťák ako vyšitý. Kupovať si to len tak na mesto a nosiť ruksak na chrbte bude iba blázen
MaxRossi píše:K čemu je to kolinko na vyfuku? Mín hluku? ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků