vikino píše:Dano s tým SYMom máš recht. Je to dobrá značka. Pokiaľ nebudeš potrebovať nejaký náhradný diel ( plast alebo niečo z karoserie), tak budeš v pohode.
...a možno ti tak skoro nezhrdzavie, ako by ti asi rozkvitla HONDA
Možno som mal ísť radšej do 400ky od SYMu, ako do f350...
vikino píše:Na FB v jednej zo skupín pre skútre chlapík ukazuje na forze 125, kupované cca pred dvoma mesiacmi s nájazdom 1200km hrdzavé miesta na hlavnom stojane a na prednej vidlici. Väčšina sa tam na tom rozhorčuje, že na značkovom skútri by také niečo byť nemalo a ze by to mal reklamovať.
Tak som zbehol dole pozrieť moju dvoj mesačnú forzu, ako na tom je ona s tiež necelými suchymi 1200km. A hľa, malé kúsky hrdze na miestach kde bol stojan zváraný , som našiel aj ja. Aby som to pozrel poriadne a na viacerých miestach, musel by som skúter vytiahnuť von, čo sa mi teraz veľmi nechce...
Len podotýkam, že na 8 ročnom piaggiu x10 350 som nemal ani tuk hrdze, na yamahe, pol ročnej, po 7500km tak isto bez hrdze.
Nechcem z toho robiť vedu, len poukazujem na "kvalitu" značkového skútra HONDA.
Ak sa Vam chce zohnut, pozrite sa dole ako na tom je Vasa nova Forza, alebo nove ADV a napiste to tu.
Odoslané z SM-G770F pomocou Tapatalku
vikino píše:goes, v pohode. Nepreživam to až tak ako to možno vyzerá, ale zamrzelo, no. Predsa len je to nove a jazdenych suchých 1200km a už hrdzavé škvrny? Hm. Nič, osetrim to tým prípravkom a už to nejdem riešiť.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků