určite nechcem zabrdnuť do nejakého politikárčenai EURO- NEEURO, ale ked si predstavím, že by sme my s našou bandou živáňskou (teraz na chvíľu vymenenou bandou menej živáňskou, ale o to hlúpejšou ) nemali nejakou zhodou okolností euro, tak by sme za neho platili možno 50 korún slovenských, na tú ADV čku by som potreboval dvojročný plat . Ale najskôr by som už bol preč. Minimálne v Prahe, ale skôr kus dalej.
Vlastná mena vyhovuje normálnym štátom s normálnou vládou a ľudmi. NOR, CH, alebo GB. Možno aj Poliaci sú dostatočne velkí na to, aby svojim zlotým niečo vedeli ovplyvniť .
Mne osobne € len pomáha. Aj to Chorvátsko od budúceho roka bude pre nás Slovákov trochu jednoduchšie, ako pre vás čechov (nejde len o výmeny v zmenárňach, ale aj také to zautomatozovanie pri pohľade na ceny od reštiky cez pumpu až po tetu predávajúcu pri ceste syr a olivový olej. Ale drahšie to bude pre nás oboch, len ja si to skôr uvedomím. Možno lepšie pre teba, ked ide o dofču
. Nech nevieš z fleku, jak svinsky drahé je to Karlovačko pod tým slnečníkom
Aj v neeurovom Rumunsku ked vytiahnem hore na Transfagarasi euro, tak ním zaplatím, hoci euro nemajú . A v normálnom kurze. CZK možno hej, možno nie, ale skôr si to budeš meniť dopredu.
Ohľadne nejakých makroekonomík netuším, ako je lepšie, ale to možno ani vyššie postavené hlavy v našich dvoch dolinách. Ale končím radšej,lebo ma niekto zofftopikuje
.
A ešte Foresterovi. Tá tvoja ponuka z Hradca presne potvrdzuje, čo som písal o kamošovom Kawasaki v Brne. Obrovský rozdiel v neprospech Sk cenovej politiky to bol pár rokov dozadu. Takže to nebola nejaká výnimka vtedy potvrdzujúca pravidlo, ale tak to bolo.
Jak fajne, že ja som si prvú funglovku v živote kupoval, ked bola najlacnejšia v Europe
Aj tú cenu za prvý servis 60 € ked napíšem na FB madarovi, alebo poliakovi, tak nechápu.