forester píše:valsidalxam: aj ja som v marci ešte pohŕdavo chodil okolo čudného transformers z označením ADV 350. Boli tam zastúpené tiež všetky farby aj po viac kusov, niekde boli cedulky nesadať predané. Ale ako čas plynul tak sa mi to v hlave utriaslo a to ADV ako mi pripadalo škaredé sa mi pomaly začalo páčiť. No a tak som sa v júny rozhodol že Forzu radšej predám teraz kým ešte ma najazdené len 29000 km lebo po sezóne to bude zase +12000 km a tým už v očiach slovače nepredajné. No a potoom že pozriem nejaké skútre a zostal som v šoku keď predajňa Hondy bola ako pred malovkou úplne prázna a svietili tam nejaké dve Afriky a malé Monkey a to bolo všetko.
Budúcnosť je neistá a motocykle sa stanú pomaly uź luxusom a nie ludovým vozítkom.
vidíš a u mňa to bolo presne opačne. Nebola to láska na prvý pohľad, tou bola Xadv, ale hoci mi 125ka nevyhovovala (lebo nevieš predbehnúť kamion, lebo dlhší výlet, hlavne rýchlejšie presuny sú bud nemožné, alebo trapenia), a chcel som niečo väčšie tak Xadv malo pre mňa pár chýb. Zbytočne silné (k velkým objemom som sa už vracať nechcel, lebo som debil ,nestrážim zápästie a chcem znížiť riziko pádu, či pokút na minimum (je mi jasné, že na 100 % sa to nedá ). No a kedže jazdím celoročne, krátke trasy na dennej báze, tak už by bola na to 750 čisté bláznovstvo (už 350 je na hrane ) . Plus reťaz na zimné jazdenie je uplná hluposť, cena tiež nad mnou akceptovatelnú hranicu na hobby aj vozítko do roboty. Tak som sa Xadvčkou len kochal, ale ani som neuvažovalo kúpe.
No a potom som nadabil v cenníku Hondy na čudný názov (dodnes nechápem, ako ma na nete obchádzali informácie, že niečo také bude (je fakt, že som mal ťažší rok a behanie po doktoroch s otcom, ale aj tak ).
Takže ked som ju zbadal na obrázku, potom na druhý deň v predajni, tak mi bolo jasné, že cipana, spravili motorku presne pre mňa. Vyzerá ako Xadv (čiže tá láska na prvý pohľad ) len všetko polovičné (vrátane ceny ), a krajšie farby. Do toho žena zahnojí, že čo chcem na okruhliny, a ja ked jej poviem, že sme predsa dohodnutí na takom lepšom plynovom grile, tak ona na mňa kukne a sa spýta -si myslíš, že nevidím, čo máš furt otvorené na compe ? No tak jak sa jej nedalo vyhovieť
A zatiaľ som stále spokojný, funguje všetko ako má, problémy, čo sa na FB skupinách riešia ma obchádzajú (tečenie tlmičov, straty signálu atd ), nevymenil by som za žiadnu inú motorku. A som rád, že chrobáka, ktorý bol (že si nechám PCX a dokúpim Rebela 500 )som z dôvodu nemožnosti DCT u malého Rebela zrušil a rozhodol sa mať len túto jednu mašinku.