valsidalxam píše:kup si na zimu zateplené Handgripy a máš pokoj.
Ked ja blastre zboznujem Jednoduche riesenia mi nevonaju, ale nevylucujem, ze dospejem k vyhrievanym rukaviciam, ktore by som vyuzil aj pri lyzovackach.
valsidalxam píše:kup si na zimu zateplené Handgripy a máš pokoj.
David 5 píše:Ahoj,
mám takový debilní dotaz Jak jsem psal výše ohledně divného zvuku z variátoru.... Byl jsem v servisu, protože se mi rozsvítila kontrolka motoru. Po příjezdu do servisu jsem chtěl ukázat kontrolku přijímacímu technikovi a najednou zhasla (nejspíš nějaký kontakt, protože jsem dal mašinu na boční stojan).
Pak jsem mu řekl o tom zvuku z variátoru, projel jsem se kolem něj a říkal, že neslyší nic neobvyklého (nejvíce to jde slyšet při jízdě kolem 4 a 5 tis./ot.
Teď jak byl teplo, tak jsem měl přilbu překlopenou a bylo to hrozné ten zvuk (jde to slyšet víc než motor a výfuk). A teď k tomu dotazu: přijel jsem do garáže a dívám se na variátor a na víku byla jakoby promáčlina, viz. foto. Nejsem si vědom, jestli tam byla od novoty (to bych si asi všiml), může to s tím nějak souviset? Skútr jede normálně, dělá to od novoty. Možná to je vlastnost a má to tak znít... Nejlepší bude, když natočím video...
Jsem objednaný, až na 3.5. na výměnu oleje, teď mám najeto cca 550 Km.
David 5 píše:Raději se do toho nebudu pouštět, ať něco nezkurv.im
Keto: jezdîm do OV do práce, tak bych se stavil nebo bychom se mohli domluvit...?
Záleží na počasí, ať je aspoň teplo.
Ještě bych se zeptal na ten bazmek na ovl. mobilu. Mám to jako jeden kus, který by měl jít sundat bez problému.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků