od kerim7 » 22 úno 2022, 15:30
Ahoj, já se k Allianz dostal přes Partners, kde mi na Visiona nabídli bezkonkurenční cenu za povinné i havarijní. Pak ale stále zdražovali. Nějakou dobu to šlo tzv. přepočítat, nakonec už ne. Když si nevážili dobrého zákazníka s bezeškodním průběhem, odešel jsem. Myslím, že je potřeba takto reagovat, aby se pojišťovny probraly a neměly tolik roupy. Skončil jsem u Kooperativy přes ePojištění, ale už zase zkoušejí zdražovat. Že prý ceny dílů a prací a kdesi cosi. A na dotaz, proč to mám platit já, když nebourám (zaklepat), odpovědět neumí. No, zase to "přepočítali" a světe div se, jsem mínus 4,- Kč. Ptal jsem se, jestli to prostě nemohou nechat být. Prý nemohou. On si jeden koukám nevybere. Aspoň, že mám pojišťovnu ve městě a není problém to přepojistit i on-line. Kdybych pokaždé na zvednutí pojistného nereagoval, to už bych dneska platil snad trojnásobek. U auta i motorek.
-- 22 úno 2022, 14:32 --
ozzy2: Kooperativa dříve tzv. půjčovala bonus. Nevím, jestli to ještě jde, ale bylo to fajn, když jsem začínal a nájezd autem nikoho nezajímal.