V pátek konečně na DN dorazily všechny doplňky, který jsem objednával a i když to venku vypadá, že jen tak nevyjedu, tak dnes celý den probíhala v AB shopu instalace. Nejdřív se přidělal držák navi a i když je potřeba ještě lehounká úprava, tak sedí skvěle! Hned potom se musel odstrojit celej zadek, na 2 místech proříznout plasty a přidělat držáky na kufr a boční kufry (ty budou až později). Musim pochválit GIVI, který má celej systém opravdu skvěle zmáknutej - vše pasovalo, tak jak mělo bez větších komplikací a rád bych poděkoval Pavlovi za Super odvedenou práci a za trpělivost při mých radách a poradách
MisaKacenka: díky a s tou navi to je právě ta poslední úprava co schází udělat Horní část držáku se posune o cca 1 cm dolu a tím by měl bejt problém vyřešen (níž to posunout nejde, protože bych pak nedal klíček do zapalování). maj to kluci holt dělaný jen na originální doplňky , který jsou cenově někde jinde a ještě dokoupim cestovní plégo od Hondy je vyšší asi o 5 cm
S tim origo kufrem (i kdyz k nicemu) to vypadalo lip
Hyosung SF50 Prima / YAMAHA RACING: variator: HEBO Next Generation, vyfuk: Tecnigas Next R FJS 600 Silver Wing / new spigle a tourist plexi(urizly) a ............. CBF 1000
Mefisto: Osobně si myslim, že i ta Maxie je tam moc pěkná a ještě k tomu účelná. Origo kufřík od Hondy: http://www.eshop-moto.cz/detail/origina ... rv2008-10/ stojí přes 26000,- a jeho objem je 11l . Maxie i se všemi doplňky, držáky, plotnou a držáky bočních kufrů mě ani zdelaka nevyšla na tolik a hlavně se tam toho vejde 5x víc
Ten origo se hodi mnohem vic (i kdyz jsem psal ze je jak cenove tak i velikostne k nicemu) Hlavne ti na nem chybi bila
Hyosung SF50 Prima / YAMAHA RACING: variator: HEBO Next Generation, vyfuk: Tecnigas Next R FJS 600 Silver Wing / new spigle a tourist plexi(urizly) a ............. CBF 1000
Mě se ta ledvinka právě moc nelíbí a bílá....bude třeba později, ale protože je DN bíločerný, tak to možná zůstane, tak jak to je No uvidíme ..... sám se nechám překvapit . Ještě jsou v plánu ty boční kufry a new sedlo, tak musim, tak nějak postupně