Díky ,moc za fotky, myslím, že to tam vleze,ten můj zadní nosič je přišroubovaný kousek víc ve předu a jde souběžně se sedlem dozadu a nahoru. Z té druhé fotky je vidět, že držák od givi je uchycen dále a zešikma se vrací dopředu. Možná, že s tím počítali. Stejně ale musím koupit i ten zadní a zkrátit ho, protože je to vlastně druhý opěrný bod. Použít jenom boční držák s uchycením k jednomu bodu by určitě bylo nedostatečné. Máš fotku motorky z boku s tím novým sedlem a kufry ?
Jinak děkuji všem za komentáře. Doufám, že se potkáme na nějakém srazu. Líbí se mi vaš připravovaný výlet do Německa a hodně nad tím uvažuji. Máme však v tu dobu docela velkou oslavu. Je možné, že by se termín oslavy posunul a v tom případě bych rád jel
Součástí originálního zadního kufru byly vyvažovací závažíčka na říditka. Mám je tam, ale vliv nedokážu posoudit ....
120421%20telefon%20036.jpg
Na fotkách je uchycení zadního nosiče s kufrem. Jinak velká nevýhoda originálního kufru je, že kufr je s nosičem sešroubovaný napevno a nejde ho lehce odstranit
120421%20telefon%20035.jpg
120421%20telefon%20037.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.