Mohu potvrdit, málem jsem vcera neodjel na dovolenou.Srbsko, Makedonie, Albanie, Řecko. Rano jsem zapomněl, při nakládání skútru pastikama a rizkama , ( dělám si prdel ) zapnuté zapalovani, nevim, mozna na hoďku, dvě. Neřešil jsem to, skútr nastartoval, já si zajel do lékárny pro imodium, co kdyby a přijdu ke skútru a "mrtvý", neodemčel jsem ho. Telefon do Honda Jinacovice , ochota řešit můj problém byla excelentni, chtel za mnou přijet technik , ale skútr si dal najednou říct. Tedy, jel jsem já za nimi a proběhla kontrola a nic nenormalniho. No vyjížděl jsem s obavami o 2 hoďky pozdeji, prece jen, mimo EU nechceš zůstat viset. Mimo jine, můj výlet je o tom, že dojedu co nejrychleji po dálnici do Řecka až na jih a pak zpět pomalu, přes ALB, Himare, Vlore, na Ksamil bobek, pak SH20 do MNE, Durmitor, dolů na "Kotorské zatáčky", mimo jiné jsou takové podobné i u Ohridu, dnes projeto 2x 14 km. Dále pak ještě nevím , asi nějaký BiH atd. Na Chorvaty sééru. Možná dám už potřetí Mangart, Soča. Proč s..u na Chorvaty ? Protože dnes spím v Pogradci za 21€ i se snidani, až mně je to blbý , za tak málo a chovají se všichni moc hezky. Vše je tady super,az tedy na stav hajzlů na pumpách mimo MOL a ÖMV ,jenže tam zase staví autobusy, fronta 50 bab na hajzl je normal. Stejně jak v Srbsku, Makedonii, jsou všichni fajn i tak Vila ndrio , Pogradec . Nedelam nikomu reklamu , ale nechci zakládat nějaké extra vlákno,pro své cesty. Pro kolegu valsiadalxam,
co se ptal na pneu, tak sám čumím , zatim drží a vím , že výlet "dají", dnes necelých 7000 km. Co nedávám já, je spotřeba, 4,5 -4,7 po dalnici při rychlosti 120 - 130 km / GPS, na trase 1400 km, z toho asi 200 km mimo dálnici před koncem trasy. Na Ohrid a okoli, se staví asi 2 dálnice. Nechapu , asi to financuje EU, ( musím si to vygooglit ) ale jsou to fakt mega stavby , přesouvají celé hory, všude prachu já sfiň, vy
padá to jakoby hořela celá pohoří , takže nemyjte motky před cestou do ALB, (už vím proč se všude tolik ručních myček). 1200 km z domu byla skutr jako nový a za posledních 200 km, je jako mrdka před odpisem a to jsem ho ještě položil na pumpě na levý bok. Únava na prave ruce, křeč od heftu, olej na zemi, uklouzla mi noha a skútr na mě lehl celou svojí váhou. Z 30 lidí co to vidělo , pomohl jen jeden mistni houmles, až mě mrzelo, že jsem mu nedal nějaké drobné €, ale to je tak, když po XXXX km zastavíš a stále jedeš , jsi tak nejak mimo
Omlouvám se moderátorům za to, co sem nepatří, myslím osobní cesty. Pokud bude zájem, dam foto a videa někam zvlášť.
Odesláno z Fold3