Konecne jsem se vcera dostal k otestovani a musim rict, ze velka spokojenost.
- plexi perfektni jak v nejnizsi nebo nejvyssi poloze. Forza 350 je oproti tomu katastrofa (ale jsem vysoky)
- na rovince nebo do kopcu to bylo tak asi o 10km/hod na tachometru pomalejsi nez Forza, ale z kopce to 150 na tachometru dalo (takze ta realna rychlost cca 137 dle vyrobce sedi)
- na nohy vice foukalo (podobne jako na PCX) pokud si clovek sedl nejak prirozene s nohama trochu od sebe. Pokud je clovek dal k sobe a nemuselo se uplne, tak bez problemu. Ve vcerejsim vedru to stejne bylo naopak prijemne
- po dlouhe dobe skutr vhodny pro vysoke lidi
- podvozek vzadu obcas kopnul, prospelo by tomu nejake nastavovani, ale za ty prachy. Je ale evidentni, ze tak jak je udelany je mnohem lepsi pro lidi nad 100kg
- ulozne prostory fajn
- moznosti pozic na plotnach dostatek, jen ta predni plotna pro mne neni nejak moc pouzitelna, to by musela byt mnohem dale vepredu a mene sklopena, aspon neco je tam pro male lidi no
Ted jedny kacirske slova, konecne skutr, ktery se podvozkem vyrovna letosni Vespe GTS
Tim padem se ve vyberu pere o prvni misto Honda ADV 350 a Vespa GTS 300. Cas jeste mam, protoze velka moto bude ze servisu az na konci Cervna (cili po 10 mesicich
) a nez se proda.... Dalsim v poradi je Yamaha XMax 300 Tech Max novy model, ale ten bohuzel nikde neni k vyzkouseni, pouze k sednuti.