od valsidalxam » 03 led 2023, 10:30
no pánové, zlá správa (teda hlavne pre mňa). Bol som celé sviatky v Prahe, dnes som po 10 dňoch štartol skutra, všetko v pohode.
Ale v robote som nevedel po odstavení motorky otvoriť kufor, takže mi hned bolo jasné, že ani neotočím spínačkou.
Baterka v kluči ok, vypínal som ho, zapínal, bliknúť so smerovkami (ten hľadací gombík ) sa dalo, ale oživiť som ju nevedel.
Stalo sa mi to aj minulý rok vo februári dvakrát, tesne po kúpe,zakaždým doma v garáži, pomaturoval som (odchod od moto, návrat, skúška druhého kľúča ) a do 5 minút sa to spravilo.
Teraz som sa vrátil k motorke po pol hodke , 2 x som kufor otvoril, tretíkrát už nie. Spínačka sa tiež nepodarila.
Myslím, že poobede to pôjde, a budem vedieť odísť v pohode domov (volant radšej nezamknutý, keby sa tlačilo, nakladalo ), ale je to nepríjemnosť , ked sa toto deje. Hlavne niekde daleko z domu, alebo ked sa ponáhlaš.
Tak som zvedavý čo bude dalej, sú toho plné fora, ja som myslel, že po tých dvoch jarných "náhodách" som s tým OK, ked celú sezonu ništ.
Intercom samozrejme vypnutý, ešte rozmýšľam, či čítačka turniketu na vrátnici firmy (hned pri nej parkujem ) niečo nevyžaruje, a či ona neruší.
Servis som volal, dovolenkujú do 10teho.
Ked som im to spomínal na prvej garančke pred rokom (tie dva prípady ), tak s tým veľmi nemali čo robiť, kedže tam skuter fungoval.
Teraz aj ked sa to rozbehá a nič s tým robiť zase nebudú, tak už s nimi normálne niečo spíšem, aby som to potom nemusel riešiť za svoje, ked sa to začne diať pravidelne niekedy po uplynutí záruky.