nie, nie je to mätúce. Neviem, či si skúšal volať aj do KE. Kmoto má na stránke pod všetkými značkami (Honda, BMW,Aprilia,RE,,Vespa, Piaggio ,Ducaty) realne fotky realnych motoriek, ktoré tam majú. Ked je to rezervované, naskočí cez obrázok taká pečiatka "reserved", ked je to už vyplatené, ale ešte u nich, tak taká istá pečiatka "predané" (čiže vieš, že si ju ešte vieš ísť pozrieť na živo ). Jedno či funglovka, alebo predvádzačka, alebo nejaký komis od vlastného zákazníka s minimálnymi kilometrami.
Napríklad Ducatku tam majú len jednu jazdenku Multistradu. Už dosť dlho. Robia to fakt poctivo ohľadne tohto. V lete im tam napríklad u Hondy jeden čas svietila len jedna jazdenka, jedno nové Monkey a jedna SH150.A tak to tam aj presne bolo. Na miestach , kde boli predtým Hondy stáli Piaggia. Potom tam bolo SH150 dve. Teraz zmizli a pribudli na stránke SH350 ky.
Aprilky SRGT (125 aj 200) vždy sedeli farebné kombinácie ponuky na predajni so stránkou. Sa to párkrát prestriedalo počas roka (čiže predajú, ale Aprilia dodáva ). Normálne tam cez týždeň skočím a kuknem, či si na tom nadalej dávajú tak presne záležať.
Ohľadne ADV a F350 je presne ako píšeš. Nepamätám už presne čísla, už som to sem niekedy aj písal, ale v marci pri prvom servise som sa pýtal, a povedal chlapec, že 4 ADV prídu (asi tá jeseň, čo sa ľudia dočkali ) ,cca 20 zapísaných čakateľov. A fakt sa nič na ich stránke neobjavilo ani na deň v ponuke.
Kde sú tie nie tak veľmi vzdialené časy (február tohto roku, čiže len mesiac pred tým), kedy som kupoval ja a porovnával som na živo všetky 3 farby ADV a rozhodoval som, na ktorú ukážem nech naložia do dodávky a nesú mi domov
. Neviem, čo za osvietená chviľka na nákup ma chytila, v ten deň predali aj červenú , na druhý deň striebornú a od vtedy nie sú.
Aso 125kami je to tiež ťažké. PCXky už vtedy na predajni boli len s tabulkami "nesadať predané". A nadalej nie sú. Darmo, skuter boom pokračuje, ľudia prichádzajú na výhody jednej stopy . A vodičák A skupiny nadalej dražie.