valsidalxam píše:neni zač. Ja to mám z madarskej FB skupiny, osobne som neskúšal, zatiaľ na mňa nikto neblikal
Takže už len musíš zohnať šrubovák s ručkou vo farbách Thajskej vlajky (snád postačí aj USA ) a hor sa do práce. Potom daj vedieť, či to išlo ľahko, či to nebola nejaká zradná skrutka s divnou hlavičkou.
Madari mali aj video, kde to týpek šteloval proti stene a celkom citelne sa ten lúč hýbal.
Zrádná skrutka tem teda je, respektive je tam bazmek. Totéž, co je na obrázku u Forzy 300. Ozubené kolečko, kterým se otáčí po zasunutí delšího křížového šroubováku, vlevo či vpravo, dle potřeby. A ani netřeba cos speciálního, stačil Lidl
https://photos.app.goo.gl/3QASqtZ3p6J7vzYa8V mém případě byl problém, že pravé světlo bylo seřízeno, a levé nikoliv - seřizují se totiž, jak píše adacarp (díky!), zvlášť. Štelovací bazmek je hodně hluboko, a je vidět jenom z určitého úhlu. Mimo to je dobré mít představu, co se vlastně hledá, zejména pokud se dotyčný ještě s tímto systémem nesetkal.
A líp to teď svítí, levé světlo šlo pánubohu do oken. Bohužel pravé, nasvěcují značky, ne, takže i když jsem měl pocit, že je něco špatně, a jestli to nesvítí nahoru, tak jsem to za jízdy nepoznal.