forester píše:Dnes som spravíl druhé zábehové kolo a najazdil 248 km. Bol som v Pandorfe a neskôr po príchode kamaráta sme išli do mesta Neukirchen na ten najlepší kebab v EU Takže už je tam teraz niečo okolo 400 km. Skúter citelne ožil, po pridaní plynu hneď reaguje a lahko akceleruje. U Forzi som taký markatný rozdiel nezaznamenal. Spotreba sa ustálila na 3,1L. Rýchlosť som zvyšoval na skoro 2/3 bežnej pozábehovej s max. 100 km/h.
Ešte ráno som namontoval navigáciu TomTom ale už pri začiatku montáži som sa z radosti že ADV má trubkové riadidlá schladil. Zistil som źe trubka je širšia ako na Hornete a strmeň sa nedá uchytiť aj zo šálkou na protikuse. Musela ísť preč. Teraz to drží síce dobre ale nie je to originál. Ďalej sa tým pokazil ten pekný dizajn a trčí tam tá platńa kde sa nasúva navigácia. No čo už niečo za niečo.
Pomaly sa zvečernievalo tak som bol zvedavý ako to bude svietiť a posledných asi 50 km som už jazdil v úplnej tme. Svieti to nádherne. Sila svetla je rovnomerne rozložená už od krátkej vzdialenosti od kolesa po stranách až po horný okraj do dialky. Po prepnutí na dialkové som sa čudoval že nič sa prakticky nemení iba sa sila zintenzívnila a o málo sa svetlo dvihlo. Nikdo mi neblikal tak je to asi v poriadku a svetlo nikoho neoslňuje.
Zajtra pokračujem tretím kolom, idem na halászle do Maďarska
forester píše:Laco, já zbaehávam tak aj tak volím jazdu. Tam je viac faktorov čo ovplyvnuje spotrebu, však to nejdeme teraz rozoberať. Uvidíme neskôr ale určite to pôjde hore ale zase na 4L asi nie,to by možo bolo pri dialničnej jazde.
Asi základné údaje na vplyv spotreby. Moja váha 72 kg - bezvetrie - rovina Burgenlandu - teplota+21c - správne nefúkané pneumatiky - bez záťaže v kufroch.....
valsidalxam píše: Našťastie si obaja prakticky vidíme z roboty na strechu domu (žena možno kilometer má a ja presne 1,8 (skutrom mám skratku, takže len 1,4). Takže cesta do práce kilometre nám kilometre nepridáva takmer nič, žena ide len ked poobede potrebuje nakúpiť.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 návštevníků