Aktuálne info-v Honde BA na Tuhovskej majú na predajni všetky 3 farby,a práve keď som prišiel,jedna ADV 350 práve odchádzala-neviem či ju práve kúpil,alebo to bola testovacia,v predajni bol taký frmol,že som sa k predajcovi ani nedostal aby som sa spýtal.
Z tých 3 bola strieborná a červená predaná,na sedadle papier, NESADAŤ-PREDANÉ !!!
Tá tretia matná bol opretá o bočný stojan,skúsil som dať moju čižmu č. 44 na stúpaciu plochu,tá rovná je ok ale tá predná šikmá je krátka,nezmestí sa celá-tak pozor na to,Forza 350 tam má ovela viac miesta.
Ďalšie vec na ktorú POZOR ! ako už bolo spomínané,pri zavedení nového modelu sa dajú očakávať problémy,a jeden dosť vážny som hneď aj našiel-na tej čo ešte nebola predaná,som videl na pravej strane na podlahe pod zadným kolesom mláku oleja,zistil som že tečie zo zadného pravého tlmiča
To by ma asi odradilo,jasné že v záruku to vymenia,ale nikto netuší,ako budú zásobené sklady náhradnými dielmi.
Inak naživo vyzerá dobre,len sa mi trochu zdá,že z praktického hladiska má F 350 navrch,táto ADV je skôr taká imidžovka na oko