duky5 píše:Ja som sa teda zatiaľ vôbec nezaujímal ako funguje elektronická servisná knižka, predpokladal som že je viazaná na vin kód vozidla a keď príde do servisu nový majiteľ, tak podľa toho vin sa pokračuje ďalej.
Rudo o akej aplikácii to hovoríš? Nejaká na webe Honda alebo do telefónu?
Nepíšem o konkrétnej značke alebo výrobcovi, ja to všeobecne s tými el. servisnými knižkami na autá a motorky.
Aplikácia je na základe registrácie na prvého kupujúceho kde sa uvádza meno viazané na VIN vozidla. Tak ako pri kúpe vozidla, na ktorého je vystavená faktúra ten vozidlo prihlasuje na DI a ten je zapísaný aj na TP. Kto potom príde do servisu je jedno,faktúra ide ale na registrované meno v TP alebo el. knižke.
Nevidel som Honda aplikáciu ale určite nejakú má. Nechodím do servisu z ADV na garančky, tak ma to zaujíma iba okrajovo. Ale mám aplikáciu na auto v ktorej je všetko cez GPS zaznamenávané. Stav vozidla, aktuálny stav km, km do ďalšej servisnej prehliadky množstvo oleja tlaky pneumatík, množstvo paliva v nádrži, dojazd, vidím polohu vozidla či sú zavreté dvere kapota, viem auto zamknúť alebo otvoriť na dialku atď.
Po predaji pokial nezruším registráciu v app tak budem môcť nadalej tieto údaje teoreticky vidieť akože aj vidím synové auto ktoré som mu papierovo “predal” a TP je už na jeho meno.
Chytré aplikácie v chytrích telefónoch na chytré autá sú dobrý pomocníci ale zlý páni.