no ked zamedzí tomu fukaniu na kolená , tak áno. A v lete by som bol radšej bez všetkých plastov a jazdil by som na ItalJete dragster
.
Ja som dosť extremista, mne je teplo furt. V najväčších hicoch (u mňa je to ked teplotu ukazuje displej skutra nad 25 ) jazdím dokonca v kraťasoch.
Kým ma kozmonauti virtuálne ubijú čapicami s nápismi " Safety First ", tak to zas nie sú celkom bežné kraťasy z pláže, sú to dosť pevné kapsáčové Alpinestary zrejme s nejakým percentom aramidového vlákna a k tomu navliekam klbové kolenné chrániče od Acerbisu. Takže pri páde by ma snád navyše čakali len nejaké odreniny na menej dôležitých miestach, od čoho by ma možno dokázali dlhé kalhoty uchrániť. Ale kolená mám chránené možno lepšie.
No a ked tak s partiou v lete jazdíme, tak mi zaparenci môj dress code dosť závidia.
Vozím pod sedadlom aj motorifle (mám na leto tenké, jednovrstvové ), ale tohto roku som ich fakt málokedy počas výjazdu navliekal.. To skôr pri večernom návrate hodím na nohy Held deku, je to rýchlejšie.
Na vrchu som experimentoval s motocross chráničom a hokejovým dresom. V tom je ale napriek perforáciám teplo, ten plast na hrudníku skrátka nepustí nič. Takže teraz mám na leto sieťovanú letnú Alpinestarku, čo cez ňu previdno, nad 25 stupňov rozopnutú do pol brucha a jazdím tak.
Konkrétne túto:
https://www.motoworld.sk/p-46890/bunda- ... no-cervenaškoda že väčšinou tie bundy robia len tmavé. Ako na zimu mám sivočervenomodrú AS Drystarku, ale furt v tom vyzerám jak nejaký morgoš, jak je to hned špinavé. Ale na leto by niečo svetlejšie seklo.