valsidalxam píše:tak čo hovoríte na novú ADVčku. Zatiaľ sú v Honde k majiteľom aktuálnej verzie milosrdní, vizuálne okrem farieb zas nijeká extra zmena, naše naše strojíky nám zatiaľ veľmi nezostarli.
Z úprav, čo som si všimol tie najviac omielané (väčší farebnejší displej a svetlo pod sedadlom ) mi až tak nechýbajú. Ale čo sa mi páči je zlepšená ergonomia ovládačov. Hlavne prepínač tlmených- dialkových už nie je na ukazovák a štvorblik je na pravú ruku, ktorá okrem točenia heftom nič nerobila. A je väčší.
Ten mám aktuálne problém trafiť, ked chcem niekomu podakovať, pokiaľ sa mi stiahne pri predbiejhaní (hlavne teraz v zime so sloními ušami). Vystretú pravú nohu všetci plechovkáru pochopiť nemusia.
forester píše:Zabudol si na tento praktický detail. Tento malý kus plastu nám môže velmi pomôcť aby nám nefúkalo na kolená.Uź čakám kým sa neobjaví ako príslušenstvo. Bude treba vymyslieť ako to namontovať aj na náš model.
forester píše:@geoes: už si to niekde videl kde sa to dá kúpiť?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 návštevníků