Chapu vase dotazy...... budu asi odpovidat trosku chaoticky, pracuji a budu k tomu jen chvilkama odskakovat.
S Xmax 300 : jsem spokojeny na Max, je to 2017, 33 tis. najeto, uplne bez zavady, vyhr. hefty, lepsi gel sedlo ( 1300 km na jeden zatah, jen s curanim a tankovanim ), ale mam tak trosku roupy, priznavam, ale nejspis zustane doma, i kdyz koupim neco noveho, stane se kazdodennim pracantem do prace , na prehradu k vode, na nakup atd..
Pokracovani : Letos pro rok 2022, me nabidka Yamahy zklamala, protoze absolutne v tride Xmax, nezachytila nastup propojeni skutru s mobilem a komunikatorem v helme. To, ze konektivitu nekdo nepotrebuje a bude tvrdit, ze to odpoutava pozornost od jizdy, me nazajima, i kdyz ma treba pravdu
Ja jsem v tomto technologicky nadsenec.
Ja od ADV 350 : neocekavam zadny progres, krome konektivity, i kdyz ani ta neni zatim zadna bomba, ale ADV 350 je mne, prave nyni, na rozdil od Forzy sympaticka, pro me ma dnes proste uz modernejsi design, nez Xmax a lahodi memu oku a kdyz se k nam dostanou i doplnky s Asie, jak ramy kolem skutru, hranate kufry a jiny cicoviny, bude to velmi oblibeny strojek.
X- ADV 750 : jako je fakt krasna, ale me nezajima, protoze jsem mel Integru 750 a zaroven i toho Xmax 300 a Integra sla do sveta, prestal jsem na ni po koupi Xmax 300 jezdit a na 90% beznych cest jsem volil Xmax 300. Dalsi vec je, ze retez mne uz nesmi do baraku, pro me nesympaticke reseni a do kardanu se zrovna nehrnu, takovou motorku nepotrebuji. Dalsi problem, asi nejvetsi, alespon podle me, byl motor u Integry ( mel jsem DCT, ale to s tim spis nema nic spolecneho ) Tenhle motor je sice genialni svoji spotrebou, zatahem "vodspodu" ale s koncem nekde u naftoveho motoru a v Mode "D" se motorka v nizkych otackach trepala jak megaratlik (vim mohl jsem si rucne podradit ) svatba ale neprobehla.
Ted Tmax: rikam si, dvouval, 20 let na trhu, vsechno vymakany, remen, super recenze, motorkovy podvozek, progresivni tlumic, nemuze mit chybu, ale ten ktery jsem mel moznost projet ( 6-7 let stary ) me nepresvedcil, za ten cenovy rozdil by mi to nestalo. Je ale mozne, ze kus, ktery jsem si v Cechach vyhlednul, je to 530 DX, 2019, bude lepsi, ale to by se musel prodejce rozhoupat, abych mel sanci ho projet.
Chtel bych projet, par metru i s ADV 350, ale jak vite, v obchode ji uvidte maximalane jako prodanou a ze by zkusebni jizda, tak to nehrozi. Dokonce jsem si zajel i na Slovensko, na nejaky "Honda day" , ale uz hodne dlouho predem, ten jedinny kousek co tam meli, byl obsazeny na cely den.
Tak jsem si ji alespon natocil
je uplne na konci
https://youtu.be/1Vax_pNMJOI