duky5 píše:Akrapovič sa mi vo všeobecnosti páči, ale tu musím povedať, že originál je krajší.
valsidalxam píše:Len keby nehrdzavel, sviňa jedna
-- 21 kvě 2024, 18:46 --
a ešte by som sa chcel opýtať znalejších, hlavne takých , čo už výfuky menili. Ten originálny pred odložením do police nejako extra balíte, či ošetrujete?
Asi keby záležalo len na mojom uvážení, tak by som tie plechové hrdzavé miesta očistil (zas tým nemyslím nejaké brúsenie ) , a natrel nejakým olejom (však keby išiel späť, tak sa to vypáli po pár kilometroch ).
Predný aj zadný otvor uzavrel nejakým igelitovým sáčkom a gumičkou , nech tam nejde vlhkosť a celé to zabalil do folie. Alebo riešim blbosti a je to úplne jedno, ako to bude možno roky ležať v polici vedľa kompotov ?
valsidalxam píše:Má veľmi pekný dizajn ten krycí plast na originál výfuku. Vidno , že sa s tým vyhrali, aby ladil so zvyškom skútra ( na takom Xmaxe sa na to napríklad vybodli). Ale to co sa skrýva pod tým plášťom by som na dvojročnom skutri nečakal
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 návštevníků