@berka
Skvělý počin a proč nepostneš fotku zobrazení ?
Odesláno z Fold5
LadaM píše:Můžeš prosím hodit link na ten bazmek? Je to standardní OBDII s konektorem pro motorky, nebo něco speciálního pro Hondu?
aldav píše:@berka
Skvělý počin a proč nepostneš fotku zobrazení ?
Odesláno z Fold5
duky5 píše:Háčik je pohodlnejší, než to dávať cez zrkadlo, tak to dám radšej cez zápästie ako predtým.
Papierová taška vydrží, mám to odskúšané x krát
LubošV píše:@Duky5 - nezlob se, ale musím reagovat....duky5 píše:Háčik je pohodlnejší, než to dávať cez zrkadlo, tak to dám radšej cez zápästie ako predtým.
Jakožto učitel motoškoly ti přeji mnoho šťastných kilometrů a hlavně ve zdraví a vzdy kolama dolů......takovýto způsob přepravy věcí ala babka na kole vezoucí nákup z koloniálu, je sice proti všem logickým poučkám v rámci bezpečnosti jízdy ale zejména stability na jednostopém vozidle, ale je to tvoje volba.....ale kdybys s sebou náhodou fláknul (což se na 100% nemůže stát)a skončil na chodníku a tam zmasakroval třeba nějakou maminu s kočárkem, tak se nediv, až ti bude v nemocnici její manžel odpojovat hadičky infuze.....
keto píše:LubošV píše:@Duky5 - nezlob se, ale musím reagovat....duky5 píše:Háčik je pohodlnejší, než to dávať cez zrkadlo, tak to dám radšej cez zápästie ako predtým.
Jakožto učitel motoškoly ti přeji mnoho šťastných kilometrů a hlavně ve zdraví a vzdy kolama dolů......takovýto způsob přepravy věcí ala babka na kole vezoucí nákup z koloniálu, je sice proti všem logickým poučkám v rámci
Tos neviděl co se vozí na skútrech v Asii
Sice nemám háček, ale mám možnost si také dát tašku na řídítka, jen mám to uchycení uprostřed a tašku mezi nohama, takže co se týká bezpečnosti je to v pohodě, kdysi jsem na svém bývalém SH300 na rovné podlaze vezl dva květináče s metrovými thujemi, taky jsem na motorce jezdil lyžovat s lyžemi 183 cm dlouhými, bohužel na skútr je nemám jak přichytit, ale na ty Asiaty fakt nemám
keto píše:
Tos neviděl co se vozí na skútrech v Asii
Sice nemám háček, ale mám možnost si také dát tašku na řídítka, jen mám to uchycení uprostřed a tašku mezi nohama, takže co se týká bezpečnosti je to v pohodě, kdysi jsem na svém bývalém SH300 na rovné podlaze vezl dva květináče s metrovými thujemi, taky jsem na motorce jezdil lyžovat s lyžemi 183 cm dlouhými, bohužel na skútr je nemám jak přichytit, ale na ty Asiaty fakt nemám
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků