Ahoj nekdo kdo by poradil prosim, kdyz se vratim z projizky nexuse necham nastartovaneho na volnobech tak mi z nej tece benzin je to u cerpadla u vyka, cerpadlo jsem menil puvodni bylo praskle, prije mi jak kdyby tam sel moc velky tlak vubec si nevim rady puvodni majitel prej nemel problem ale znate to ja to mam doma tyden a ujrl jsem 300km
No ono to mozna fakt muze byt blbe slozeny, ci blbou montazi mohlo neco plastovyho prasknout. Tak to rozeber. Mas tam dve rychlospojky na palivo a jeden stekr. Pak jen tocis tou velkou prevlecnou matici. Pokud se cerpadlo hybe, je tam vule. Tudiz neco spatne. Bud tam chybi nebo je praskly
z toho jak je tam píchlá ta hadice z benzínem co ho tlačí nahoru, plus z té praskliny viz foto napadlo mě jestli není nějak poškozená ta druhá co benzín vrací jinak nexus je nádhernej stroj těším se až to budu mít vyřešené, tolik jsem ho chtěl ted když ho mám tak mě zatím trápí
Tak jsem svému mazlíkovi (Gilera Nexus 500)konečně taky dopřál menší úpravu, variátor Malossi Multivar, Malossi Maxi Fly Clutch systém,řemen, filtr sání Malossi, vyhřívání rukojetí, nové pneu Dunlop Scootsmar a poslední třešničku na dortu výfuk Akrapovič už jen si najít čas a jezdit.....