houskano píše:Zdravim,mám nexusíka 500 a občas při jízdě se mi rozsvítí kontrolka motoru která po chvilce zhasne.Na výkon motoru to vliv nemá.stává se mi to cca po každých pěti nastartováních.Musím upřesnit že se mi to hlavně stává při svižnější jízdě,díky za případnou radu
Výměnu svíčky a filtru klidně vynech, to na to nemá absolutně žádný vliv. Problém bude buď u kontaktu s bočním stojanem a nebo ve vypínači na řidítkách. Mně se tohle stalo minulý týden poprvé po čtyřech letech co ho mám. Rozsvítilo se to za jízdy, když jsem přejel jakousi díru. Ale jelo to dál, tak jsem na bezpečném místě zastavil, zhasnul motor, znovu nastartoval a kontrolka nesvítí. Za minulý týden jsem najel s dneškem cca 800 km, zatím se to neopakovalo. Buď pomůže diagnostika, nebo počkat, až se to vyvrbí pořádně.
)
Renault Espace IV 2.0T pro rodinu, Gilera Nexus 500i.e. pro mne. Na fotovýlety přibaluji Pentax K-7 a plnou brašnu fotoharampádí.
Najeto: celkem dost, ročn tak 12-15 tis. na Nexusovi a tak 30-40 tis Espacem. Pěšky jen do hospody přes cestu:-)) na KOFOLU!