Bobika píše:Malosi je sportovnější než Polini, ale za cenu vyšší spotřeby. Takže jde o to, kdo co chce. SPORT = Malosi, OPTIMALIZACE = Polini. Tak nějak to hodnotí Italové.
Jinak na italském Nexusclubu je spousta užitečných informací, holt je vidět kde jich jezdí nejvíc a Taliáni jsou dost hračičkové. Akorát informace na fóru musím pořád nechat překládat z Italštiny pomocí překladače.
malincik píše:regis24: myslel jsem válečky
balw: Ty jsi z Přerova? To se musíme sem tam potkat
Ta rychlost 130 km/hod při 5000ot mne zajímá. Jezdím dost po dálnici a s origo sestavením fakt musím mít 6000 ot .
Vzhledem k tomu, že najezdím ročně dost hodně kiláků, byla by to určitě úspora. Taliáni dokonce zmiňovali nějaký jiný převodový kola, ale byla tam kolem toho dost divoká diskuze, tak nevím, jestli to mělo nějaký smysl, nebo jestli to bylo jen zbožné přání některého z nich. Prý se maximálka zvedla na reálných +180km/hod. Ale je to tak dva roky , co jsem to sledoval.
Bobika píše:Tak jsem dneska přivezl Nexíka ze servisu. .
regis24 píše:Najel jsem dneska cca 100km a novymi valecky - podle me nejsou vubec spatny, jen to chce spravne trefit vahu.Ty 28g co mam budou dle me takova nahrada za origo - trochu se zlepsi akcelerace a prubeh vykonu (mezi 80-120km/h je to docela dost znat, a to je dobre, mnohem lepe se predjizdi) a myslim ze se snizi spotreba - pri ustalene rychlosti 130km/h na tacho toci motor 5000ot! S origo valecky to bylo pres 6000!!! A pokud se chce zrychlit tak otacky vyskoci podle toho jak hodne se prida plynu o cca 1500-2000 vic. Takze opravdu je to lepsi, jen jsem mozna zbytecne cekal zazraky. Je to takovy prvni krok tuningu za rozumny peniz, navic nove valecky jsem potreboval.
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz a 10 návštevníků