Tak jsem najezdil par kilometru. Zrejme je potreba ty valecky trochu "ojet"... Akcelerace se jeste trochu zlepsila, asi se da rict ze jsem spokojeny. Spotreba je porad stejna - kdyz jedu v klidu tak do 4l/100km, kdyz jedu strelbu (to delam casteji
, navic ted s temi valecky je to vetsi zabava) tak kolem 5l/100km. Otacky pri ustalene rychlosti sli trochu nahoru, cca:
- 110km/h 5000ot
- 120km/h 5300ot
- 130km/h 5800ot
Maximalne jsem udelal 171km/h, otacky 7500. Vsechny udaje jsou dle tacho, dle GPS promeruje cca o 10km/h.
Jeste se uvidi jak to bude s zivotnosti valecku, ale jsem spokojeny. J.Costa asi jeste nebude.....
Taky jsem se pustil s vervou do ladaku, koupil jsem nejaky vyfuk na aukru za 600,-Kc, cely vykuchal a pouzil jsem jen vicka a obal. Dovnitr jsem nakoupil derovanou trubku (vyrobi jakou clovek chce) a vatu zde -
http://www.tomaxmoto.cz/vyfuky/opravy-cenik/ vyslo to na 700,-Kc a vaty je tak na 2 vyfuky. Pak uz jen nejaky kousky trubek na pripojeni a prepazku (bez ni to rve az moc), trochu svareni a je to. Na fotkach mam 2 drzaky, jeden z nich (takova pulobjimka) uz tam neni, v poho to drzi na jednom drzaku. Vsechny fotky jsou v galerii (podpis).
Zvuk je vyborny (i kdyz to dost pripomina enduro, proste jednoval) a taky rozdil ve vaze je znacny - novy tlumic nema ani 5 kilo....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.