[quote=David_D][quote=WeCo]Ty jo mít 75 koní na variátoru, to už je nářez. Ale ta přední maska mi taky moc nesedí, mohlo to byt eště agresivnější[/quote]
Jop variator je uzasna vec. Na skutru se 14kW v jednovalci, ctyrtaktu ve dvou lidech ujedu Jawam 350 (17kW, 2 valec, 2 takt, jeden clovek) na rozjezdu z krizovatky cca o sto metru.
Borci si me furt dobiraji ze skutr = skurveny trpaslik, a ze dela beeeee a ze to by nesnesli :stare:
Jenze nez voni udelaji heeen vo:e heeeeeeeen vo:e heeeen tak my jsme v prachu
No ja jen ze si fuckt nedokazu predstavit mit temer vykon svyho auta na variatoru a v necem co vazi 200Kg
)[/quote]
Taky si myslím že varec je skvělý. Moji kamarádi sedlají samé súzy nad 600 a tvrdí mi, že na skůtru jezdí jen ženské nebo důchodci a kam jako patřim. No já na to už moc nereaguju, protože vim, že v městském provozu jsem na dvacetiponíkovém trpaslikovy king já... a komplex z obsahu nemám, bo papíry jsem dělal na Yama Virago 535 a Suzi Intruder 800 a kdybych chtěl něčím orat pole nebo vozit dvěstěkilovou mařku v koži, tak si to na stará kolena pořídím, ale zatím to tak necítím a proto skůtrům všech kubatur ČEST. (a Gileře 839ccm zvláště
)