tak jsem to typoval dobře že to bude 300táců....no není se čemu divit, s tímto obsahem prostě nemají zatím konkurenci tak proč to nenapálit...ale nebojím se že to bude trvat nějk dlouho...jestli Honda uskutečnísvý koncepty tak by ta cena mohla spadnout...
je to fakt povedený, líbí se mi to, ale to už asi není scoot do města
) rád bych to viděl v reálu...určitě pro milovníky velkých kubatur to bude lahůdka...pro mě osobně to už je asi na scoot asi moooc...ikdyž jako následovník Nexe by se mi to dost líbilo :p :rolleyes:
jen se bojím že to už bude mega hovado...ale stejně takhle mě chvátil Nexus když jsem ho poprvé viděl...dvojtý výfuk je fakt luxusní...mě osobně se líbí i přední světlo, vsadím boty že bude i perfektně svítit
...docela by mě zajímalo kdy to Cagiva PRAHA jako Gilera dovozce představí v ČR?, co jsem nedávno slyšel tak se nad sebou zamysleli a přístup k zákazníkům už je daleko lepší (budiž jim to jen k dobru, hlavně a´t to vydrží) takže třeba v rámci konkurenčního boje to bude i v jejich zájmu to do ČR dotáhnout hned jak to jen bude možné...třeba se i dočkáme na jaře na výstavě
:cyclops:
Odkazy na fotky jsou již 24.9.2013 nefunkční, tak byly smazány.