Gratuluji ke koupi tohoto fantastického stroje uživateli hlebasko1, podle toho kolik si uz najel tak ho máš možná déle než já.
Musím sem dodat nějaké ty informace ohledně mé spotřeby. Po rozebrání vzduchového filtru jsem totiž zjistil, že je zaražený v airboxu a netěsní. Bylo to způsobeno asi zteřelou gumou, přeci jen tam byla už od roku 2008. Bohužel zakoupený filtr je taktéž rok výroby 2008 tak jsem zvědav, jak dlouho vydrží. Spotřeba se mi teď zdá trošku lepší. Přesnější údaj zatím nemám. A stejně mě zaráží přesnost vašich údajů vzhledem k VELICE orientačnímu palivoměru (o kterém jsem už ve vlákně psal). A musím uznat, že spotřeba 4,5l mě šokovala – to byla moje nejmenší na Majesty 400 a dálkových trasách. O deseti litrech se psalo i v testu na Motorkářích a mojí realitě jsou zatím bohužel blíž. Ale kdo chce holt opičku, tak musí mít na banány
K chcípání za studena mám tip. Mě zatím stačí hned po startu přidat motoru trošku plynu(do brzdy) a hned jakoby se chytil sytič. Stačí opravdu jedno krátké, ale razantní přidání. Zatím mě to pomáhá.
Taky jsem zde psal, že sem si myslel že jsem koupil bouraný kus, ale po konzultaci s technikem jsme naznali že nádržka na chladící kapalinu praskla vlivem mrazu. Zalepená vydržela, ale radši jsem teď koupil za pár korun na internetu z bouračky. Diagnostika rámu zjistila, že je v pořádku, ale bude potřeba přetěsnit vidlice – jedna vytekla.
P.S.: Taky se těším na litr a kdo s ním přijde
4.2. edit:Jelikož k moto nemám žádny uživatelský manuál, chtěl bych se zeptat jestli nevíte k čemu slouží tato náplň a jak často jí doplňujete:
Dík
co to je.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.