Dopr.ele se tohle mi líbí velice... stejně chci jít do dvouválce, tak že bych přeskočil Tmaxe??? hmm.... v černostříbrné je to cool. Úplně jsem zatlačil slzu nad bejvalkou - to byla Gilera 200 VXR aby bylo jasno. Jeeejda, tohle mi nedělejte... jo a ještě jedna finanční maličkost - kdo chce Berušku K8 v dobrém stavu za pěknou cenu? - to je detail a pak už jsem třetí do party... Můj kolega, kterého už rok trkám do velkých papírů (nakonec si je na podzim udělal) se místo maxika rozhodl pro GSX 650 2008 za stejnou cenu jako je tenhle krasavec z IT. To by se divil, že ho zase pojezdí "skůtr"
Já nevim o co ti jde Stejně sedíš za řídítkama tak tě nemusí tvar toho světla štvát A kdyby tě to moc štvalo tak k ní bedeš chodit ze zadu Ale je fakt že to světlo by mohlo vypadat jinak
Jsem despota a ignorant... Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-p
napiš to italsky do Itálie: třeba se tam u Gilery chytnou designéři za nos a zvolají: vida Jouda!!! a nabídnou ti flek za 10k EUR / měs. To je dle vkusu každého soudruha, vybírat můžeš přece kdekoliv jinde - podle předního světla A nechoď nám sem na toto vlákno vzdychat - nad tvým skútříkem taky nikde nebrečím: prostě bych si ho nekoupil a nemusím to komentovat
Když do pekla - tak na pěkným koni ! m: 605 41 48 43