BMW C600 Sport & C650GT

Diskuze o skútrech nějvětších objemů.

Re: BMW C600 Sport & C650GT

Příspěvekod lonewolf » 11 dub 2014, 13:06

Rnx> Dobre vedet. Dik. Hned si to hodim do Evernotu - tam se to neztrati :wink:
Na skutrforum chodim malo nebo spis vubec. Kdyby mel na me nekdo dotaz ohledne skutru ci cestovani na nem - byvam k zastizeni na maxikach nebo na motorkarich. Diky za pochopeni.
lonewolf

25+

Reputace: 0
Skútr / moto: BMW C650GT

Příspěvekod vanil » 11 dub 2014, 17:32

Tak k těm velikostem torxů.
Blatník, přístrojovka - T25
čidlo ABS, Kryt přední vidlice, kryt výfuku - T30
Přední kotouč - T40
Brzdiče, koleno výfuku - T45
Zadní kolo - T50
vanil

100+

Skútr / moto: BMW C 650 GT
Tuning / úpravy: kufr GIVI E55 N TECH MAXIA3 s opěrkou

Příspěvekod lonewolf » 12 dub 2014, 01:20

vanil> To byl fofr, diky :D
Na skutrforum chodim malo nebo spis vubec. Kdyby mel na me nekdo dotaz ohledne skutru ci cestovani na nem - byvam k zastizeni na maxikach nebo na motorkarich. Diky za pochopeni.
lonewolf

25+

Příspěvekod vanil » 12 dub 2014, 09:53

Vždyť jsem Ti říkal, že to musím udělat hned. :D
vanil

100+

Příspěvekod Rnx » 21 kvě 2014, 20:35

:) po mesiaci jazdim znovu...
Prekvapila ma hned jedna vec, ta bestia ma kontrolu trakcie! Velmi sa o tom nepise, to preto.
Rnx

100+

Reputace: 15
Skútr / moto: Runner 50 (sold), Burgman 650 (sold), C 650 GT

Příspěvekod lonewolf » 22 kvě 2014, 12:26

Rnx> Na nejakych zahranicnich forech se o tom uz dost psalo. Dokonce se lidi hadali jestli je to skutecna kontrola trakce nebo ne. Kazdopadne skutr hlida (patrne) prostrednictvim ABS cidel otacky predniho a zadniho kola a kdyz ma zadni kolo tendenci byt roztoceny vic, tak se trosku priskrti motor. Na mokru jsem to uz parkrat pocitil - rekl bych dobra vec. Sam to muzes vyzkouset, kdyz je skutr na hlavnim stojanu a proturujes plyn :wink:
lonewolf

25+

Příspěvekod vanil » 22 kvě 2014, 21:11

Muzu potvrdit. Vetsinou pri pokusu o hrabnuti to priskrti motor, ale uz se mi stalo, ze to zahrabalo.
vanil

100+

Příspěvekod Rnx » 24 kvě 2014, 22:12

Nespina to, ked predne koleso stoji alebo ides velmi pomaly. Klasicky predna brzda + plyn = burnout. V piatok som sa normalne nemohol pohnut z miesta, klasicky obchodak, voda, trochu blata a hladky beton, lietal mi pri pohynani zadok vsade, len nie dopredu. Typek v kare za mnou musel mat zachvaty smiechu. Ja som mal rit stisnutu, ze by ani spendlik nepresiel...

Inak hlasim jednu debilnu vlastnost, v noci je pri vysunutom plexi (givi) vidiet odraz pristrojovky. Nie je to kriticke ale zamrzi, chce to zvyknut si, lebo to zo zaciatku dost vadi.

Inak do tretice - ak ma niekto zaujem o vyfuk Akrapovic, jeden mam napredaj. Pre mna ten zvuk nema pridanu hodnotu, skor naopak. Cena 10k?
Rnx

100+

Příspěvekod Rnx » 26 kvě 2014, 12:50

Chlapi, riesili ste niekto zasuvku do kufra? Miro na to nejaky navod spravil, ale velmi mudry z toho nie som. Nie je jasne kade viedol kable. Hlavne, neexistuje na to nejaky origo BMW kit?
Rnx

100+

Příspěvekod lonewolf » 26 kvě 2014, 17:02

Rnx> Jako myslis pod sedlo? Od BMW nic oficialniho neni. Maj sice v nabidce dilu takovou tu malou BMW zasuvku - ale mam dojem, ze bude na riditka pro pripad napajeni jine nez BMW navigace (soudim tak podle konektoru). Klatovackej Mira to resil natazenim kablu od baterky - mel to nafoceny, tusim na motorkarich. Ja do budoucna planuju na cesty nakup powerbanky a tu za jizdy nabijet v kastliku a tim pak pripadne nabijet BT handsfree nebo telefon.

Edit: Odkaz jak to resil Mira
lonewolf

25+

Příspěvekod Rnx » 26 kvě 2014, 21:16

Ten navod z odkazu prave poznam, len mi z neho nie je uplne jasne kade to tahal, kam napojil, ci musel nieco vrtat, aky dlhy kabel to chce a tak. Asi budem musiet pospekulovat sam :(.
Rnx

100+

Příspěvekod lonewolf » 27 kvě 2014, 13:24

No, ja ti nevim - ale kdyz se divam hned na prvni obrazek, tak vidim, ze mista je tam habadej. Napojit to muzes nadrzo hned na baterku, pochopitelne pres nejaky pojistkovy pozdro s pojistkou (dava se tusim 10A). Sam jsem to vsak nedelal, pac to pod sedlem mit nepotrebuju, tak tu nehodlam hned mudrovat. Delku dvoulinky bych vzhledem k cene neresil - proste kup 5 metru a neco ti zkratka zbude. Jinak nevim jestli se Mira objevuje tu na SF, ale kdyz mu napises bud na motorkarich nebo na maxikach, jsem si jist, ze te neodbude. Drzim ti palec :wink:
lonewolf

25+

Příspěvekod Lomikel » 27 kvě 2014, 16:43

Ahoj, také bych se zkusil obrátit na Míru-KT ( i když opět "dezertoval" :lol: od GT k Ltéčku ), protože ty jeho ukázky řešení byly vždy vzorové. A asi zkusím od něj i já vyloudit, jestli nemá zkušenost se zapojením LED brzdových světel na kufr GIVI V47NT - psal totiž o tom, že si k tomu kufru koupil i tu sadu s brzdovými LED světly, ale rack měl hliníkový a ten to neumožňuje ( dle GIVI ), tak uvidím. Skútry BMW mají ( ? ) CAN bus a ten údajně nemusí vždy výrobky "třetí" strany akceptovat - nemáte s tím někdo zkušenost ???

Na něco podobného s CAN Busem jsem dnes narazil v katalogu Wunderlich, když jsem nejdřív zajásal na konektorem pro nabíječku Ctek do 12V zásuvky ( pro nabíjení bez sundavání bočního plastu ) a pak si přečetl, že to nebude fungovat ( na motorkách s CAN Busem ) a že musím případně natvrdo připojit k baterie konektor přes očka.

Jinak pro lonewolfa - s tou powerbankou jsem měl stejný nápad :D a chci jí nabitou pak strčit do pouzdra k navigaci ( až dorazí od čínských soudruhů, no nekupte to za ty peníze :lol: ).
Lomikel

25+

Reputace: 4
Skútr / moto: BMW C600 Sport/Moto Guzzi/Yamaha Midnight Star1300
Tuning / úpravy: Zvedl jsem plexi z polohy A do polohy C. Howg.

Příspěvekod lonewolf » 27 kvě 2014, 16:59

Lomikel> Jo jo, powerbanka mi po zkusenostech a zrale uvaze prijde totiz jako dobry napad. Mam jiz leta tuhle rozdvojku a pri delsich cestach na ni mam v kastliku pres USB pripojeny telefon - kdyz jezdim sam, tak si poustim pres BT muziku nebo mluveny slovo. Kamkoliv prijedu mam nabitej telefon a powerbanka by mi mohla v pripade potreby dobijet interphone. Nerad bych neco nechaval nabijet z baterky stojiciho skutra. Uz pred lety se silverwingem se mi totiz na jednom vicedennim festaku podarilo nechat tam nabijet telefon. Vecer jsem se pochopitelne ozral a zapomel na to. A rano jsem se pak strasne divil, coze to s tou baterkou tak zacvicilo :P

Edit: CAN Bus - asi jo. Aspon podle tohodle clanku:
The electrical system in the C 600 Sport and C 650 GT is based on the established systems fitted in the BMW Motorrad models. The electrical system is based on a CAN bus (controller area network). This networks the instrument cluster, the ABS and engine controller, the electronic immobiliser, and (as optional equipment) the anti-theft alarm system and the tyre pressure control (RDC).

Edit2: Sakra ja se snad nevykecam. Ja pres zimu nabijim pres CL zasuvku v kastliku (taky abych nesundaval plast a nemusel vyndavat baterku) a funguje to. Nabijecku mam tuto.
Naposledy upravil lonewolf dne 27 kvě 2014, 17:24, celkově upraveno 3
lonewolf

25+

Příspěvekod Lomikel » 27 kvě 2014, 17:10

To lonewolf - dík za ten typ na rozdvojku, pořídím :D
Lomikel

25+

Reputace: 4
Skútr / moto: BMW C600 Sport/Moto Guzzi/Yamaha Midnight Star1300
Tuning / úpravy: Zvedl jsem plexi z polohy A do polohy C. Howg.

PředchozíDalší

Zpět na Maxi skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek