od HonzaR » 01 srp 2012, 09:35
Tak, budu reagovat v jednom na všechny: Loni jsem se nechal zlákat dobrou cenou SHáčka, ale podcenil jsem za A útlou kapotáž - fouká na kolena, po pár kapkách jsem mokrej, i když mám motohadry. Výhodou je, že se fakt snadno protáhnu v koloně třeba v úzké Resslovce a Ječné. Motor 150 do Prahy bohatě stačí, takže těch 22 koní qasaru bude ažaž. A za B mně na SHáčku zklamalo pérování, myslel jsem, že 16" kola budou samy o sobě žehlit nerovnosti, v kontrastu s předchozím Runnerem to byla pohoda, ale jak jsem přivykl, zdá se mi dnes SHáčko na kostkách, jak koza. Co se týká foukání na krk na SRmaxu - bylo tam relativně vysoké plexi ve střední poloze, takže by šlo ještě o 2 cm výš. Měřím 190, takže kdo je menší, asi by problém neměl. Mám známého, co zpracovává plexisklo a je motorkář, tak není problém u něj nechat upravit, nebo vyrobit plexi na míru. Nexus 300 je nejspíš totéž, co SRmax, jen s jiným logem, kdyby se vyskytla zánovní voňavka, proč ne, ale já v obavě z "boudy" se ojetému zatím vyhýbal. Jo, a v neposlední řadě, servis Hondy mám napříč celou Prahou, kdežto koncern Pia mám cestou do práce... navíc servis Hondy je po 4tkm a u SRmaxu po 6tkm - taky plus.
z ho*na bič neupleteš...