Diky moc za cenny informace... po tahu jsem fakt nebyl, kdyz jsem na to koukal... fakt to do vymeny oleje ukazuje 52000... nevim ale jak rychle se to za jizdy odecitalo, jestli 1km najetej = 1km odectenej... ted me jeste napada, ze bych moch zkusit vynulovat servisni interval, jestli se to nesrovna na tech 6000km a nebude se to odecitat tak jak ma... stejne mam v planu vymenit olej, pac nevim co ma za sebou a jak dlouho tam je... ted to ale nevyzkousim, protoze jsem dneska odevzdal klice do klicarstvi, aby me vyrobily nahradni a dostanu ho zpatky az v patek... takze do patku se muzu na skutra chodit do garaze akorat tak koukat
Ted kdyz tu expanzku vidim takhle na fotkach, tak uz me i ty obrazky v manulau jak se k ni dostat davaj smysl... ale ze bude takhle blbe schovana, to bych fakt necekal
4.4. edit:Jeste jsem si ted vzpomel na jednu vec... kdyz se pomalu rozjizdim, tak do cca 15-20km/h se skutr jakoby celej klepe - vibruje, nez se dosahne motor otacek cca 3000ot/min... pak za jizdy uz je to OK a vibrace ustanou, jak motor prekroci ty "kritycky" otacky... kdyz treba pribrzdim na 15km/h a pak opatrne pridam plyn, tak se skutr zase trochu rozvibruje, nez dosahne tech vyssich otacek... Dela to ale jenom pri takovym tom opatrnym rozjizdeni - kdyz dam z fleku plnej plyn, tak motor ty nizky otacky prekona rychle a zadny rozvibrovani neni znat... neni to nic hroznyho... nevim jeslti to treba u skutra tyhle kubatury neni normalni jev - nemam moznost srovnani... dela vam to nekomu taky, nebo je to chyba a mel bych razsi mrknout do variatoru? Nebo cim by to jeste moho bejt? Ulozeni motru, nejaky silentbloky apod.?
Napada me treba jestli to nemuze bejt spatnym nastavenim variatoru - videl jsem tady na fotkach, ze mezi pevnou poloremnici varia a kluznym cepem ma bejt podlozka... vim, ze kdyz u malejch skutru tahle podlozka chybi, tak se to nekdy projevuje podobne - skutr se rozjizdi v nizkejch otackach a po rozjezdu lezou otacky pomalu nahoru... pri dobrzdovani zase spojka rozepne driv, nez ma...
V kolika otackach vam zabira u tohohle motoru spojka? A jaky rychlosti vam pri pomalym dobrzdovani spojka rozepne? Je to s tema vibracema v nizkejch otackach u tyhle kubatury normalni?
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP