Tak za SEBE a za HROCHA ( SR\/ ) můžu nahlásit konec sezony , už teda asi tak 3 tejdny nevrčíme ale dneska sem to utnul i duševně fyzicky a prakticky tim pádem se kilometráž zastavuje na 3407 km za sezónu , to sem se slušně rozjezdil ale nemám JEDINÝ - co bych vytknul , naopak pouze samá +
z APRILIA SR50iena SRMAX300ienejnověji SR\/850 .. +PIAGGIOBEVERLY 400Sarancio sunset
Nevim noo , za sebe si myslim že mam ještě minimalně měsíc čas , než se asfalt oprší a krapet prohřeje , aby se HROCHOVI jízda aspoň trochu "zamlouvala" , ale na sluneční svit před garáž už ho vystavuju ať se rozpomene
ale když vidim - slyšim co prováděj ty PROFESIONÁLOVÉ podél Labe z UL na LOVO a i po městě , tak se nedivim že jich ubejvá , kolikrát mu opravdu přeju , aby sebou seknul a dal pokoj ostatnim
z APRILIA SR50iena SRMAX300ienejnověji SR\/850 .. +PIAGGIOBEVERLY 400Sarancio sunset
A je to jistota , poprvé letos odplachtováno vytaženo před barák a nastartováno na první ještě sem v tom nasazení při vrčení na stojanu namáz řetěz , TAKŽE KONCEM DUBNA jízdní test
Šťítek (200,-) , Vinko (200,-) , Km (200,-) = 600,- za vyrušení technika z relaxu ničeho jinýho se STK na moto netýká Zas , ale rozpočtem na rok to je 150,-
To jsem četl. Já ji taky vykonal, ale na úřadě Právě že mě to při čekání na úřadě napadlo, jestli kdyby někdo přišel s propadlou, jestli by mu ji prodloužili ...