od hstanislav » 02 lis 2014, 22:53
No tak to vezmu popořade.
to Lubik:
No špatně jak pro koho,mě to vyhovuje. To samé jsem poslouchal od kamarádů motorkářů-to není motorka a tak. Ale to je jejich názor,který jim neberu, každému prostě vyhovuje něco jiného. Já vyzkoušel vše ,zvážil všechna pro a proti a pro tohle jsem se momentálně rozhodl.
Jak už to tak dnes bývá na ježdění moc času není a já jelikož se pracovně hodně pohybuji v centru Prahy -tak prostě spojím příjemné s užitečným.
Se spojkou by to nebylo ono. Protože řadit můžu dle libosti, ono je tam mimo těch tlačítek na řazení i klasické nožní řazení, ale bez spojky.
to Maco82:
Moc děkuji, když jsem včera a dnes viděl počasí hodně mě mrzelo že jsem kvůli dokladům nemohl na projížďku.
Jak píši nahoře, člověk si to musí vyzkoušet aby věděl zda mu to bude vyhovovat.
Ahoj Radime, no tak třeba konečne na jaře vyjde ta společná projížďka a můžeš si to vyzkoušet.
Na hondu jsem koukal také,ale ta je zatím jinde cenově a hlavně starší s automatem se skoro nenabízí.
to krizik1:
Ano spotřeba určitě nebude stejná,po první jízdě těžko dělat nějaké závěry.
Původní majitel říkal,že jezdil za pět litrů a to bylo i na počítači v průměrné spotřebě, ale jak víme tak počítače i majitelé mají jisté odchylky od skutečnosti.
Nicméně jsem vzal plnou kousek za Ostravou a pak na benzince u Mcdonalds na D11 kousek za Hradcem Králové(jel jsem vrchem) cca 240km a vešlo se do plné 10,6 litrů a to je cca 4,5 l na 100km. Scarabeo bere něco mezi 3,5 - 4 litry. To mi nepřijde vůbec špatné a určitě jsem nejel ECO jízdu.
No uvidíme kolik to bude po Praze. Ale já za sezónu najedu tak 3500 km tak mě to bude stát o 2000 korun více než na Scarabeu, to si myslím, že je v pohodě.
Bývalky: Scarabeo 500, Aprilia Mana 850, Honda ADV 350